Trøtt bollebaker.


God kveld i stua!
Dagen har vært kjempefin med ladefest for lille gullet mitt. Hun har fått mange fine presanger og spist så mye lade at hun til slutt ikke orket mer. :)
I morgen er hun 2 år. Det er rart...
*
Nå står bolledeigen til heving på kjøkkenbenken. Hun skal få med boller i barnehagen i morgen.
Så nå skal jeg bake. Helt tom for energi...
Men likevel glad og lykkelig!
Ha en fin kveld alle sammen.
Gjesp fra meg.6 kommentarer

prinsesselinn

04.10.2009 kl.20:59

nydelig bilde, skikkelig fin høststemning.ha en fin uke;)

CamillasVilla

04.10.2009 kl.21:09

Hva gjør man vel ikke for disse små..? Hun har helt sikkert hatt en kjempefin dag og sovnet vel i kveld med et smil om munnen, tenker jeg.. he he.God søndags kveld - med bollebaking! :)Camilla.

Loppe Leah

04.10.2009 kl.23:52

Så koselig at du tok turen innom bloggen min.. jeg har aldri vært her, men du har en utrolig flott blogg.. helt etter min smak.. jeg legger deg til i bloggrollen min! Koselig høstbilde du har lagt ut! Du får kose deg med bursdagsjenta imorra:o)Ønsker deg en god uke!

Ocean showroom

05.10.2009 kl.08:08

Hej vännen! Vilken fin bild och så kul med födelsedag! Grattis så jättemycket till Emma Sofie! hoppas att ni får en helt underbar dag! Kram Alexandra

GundaM

05.10.2009 kl.08:50

Høres ut som en koselig dag selv om en kan bli noe utslitt ;)Nydelig høstbilde du viser her!Ha en fin fin dag der ute!

Lunalu

05.10.2009 kl.10:26

Så nydelig et bilde!!!Synes jeg ser tulla di kose seg med lade - kanskje ikke alt havner inni munnen....smiler!Og så heldig hun er som skal ha med seg boller! Skjønner at man kan bli utslitt, men det er heldigvis den gode utslitte måten! Håper du har masse energi i dag! Ønsker deg en super uke!Klem fra Lunalu

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits