Hva bruker jeg???

God kveld damer.
Jeg trenger hjelp av dere igjen jeg...
På soverommet til Emma så har jeg lyst til å male tregulv slik som på bildet. Men hva slags tre skal jeg ha på gulvet? Er det furu som gjelder?
Her er jeg virkelig blank... :)

Tusen takk for alle hilsener til Emma i dag. Hun har kost seg med god laksemiddag sammen med Fredrik i dag. Jeg har sovet, er ikke i form. :(
Håper formen er bedre i morgen for da skal vi i bursdag til niesen min.
Det blir koselig!
Emma fikk forresten en nydelig strikket veske av primærkontakten sin i barnehagen i dag. Hun har jobbet masse med den. Så utrolig koselig gjort! Gullet pakket lua i veska da jeg hentet henne i dag og trippet jålete avgårde. "Bye bye" sa en fornøyd liten 2 åring.

Og bye bye sier en syk mamma... Ha en fin kveld!
Bildet er fra Maxbo

7 kommentarer

Hilde Heimdal

05.10.2009 kl.21:41

Jeg har ikke peiling men kansje furugulv ja :)Uansett det er sååå fint med malte gulv atte....!Hehe så skjønn ho va då:)Go bedring til deg!Klem:)

Ocean showroom

05.10.2009 kl.21:45

Sorry, kan ikke være til hjelp her...Men ser veldig fint ut!Håper formen bedrer seg kjapt, kjedelig å være hanglete!Klem, Lene

Villa Creme

05.10.2009 kl.22:07

Jeg har malt rett på eikeparkett, da har man mulighet til å slipe det ned og få vanlig gulv senere.Men hvis du vil ha mer markerte sprekker mellom plankene er det veldig stilig å legge furugulv som har en knekk i kanten som er formet som en "v" når man ser den i profil (hvis du skjønte hva jeg mente...?), det får man kjøpt ubehandlet og klar til maling. Lykke til!

Ocean showroom

06.10.2009 kl.08:11

Hej söta! Så tråkigt att du inte har mått bra. Men bra att lilla gullet fick en fin dag. Ingen dålig personal på barnehagen!! :-) Ha en fin dag! kram alexandra

Harmonisk lykke/Christine

06.10.2009 kl.08:15

Jeg kan ikke gi deg noen gode råd angående maling av tregulv - men ønsker deg riktig god bedring!

små og store drømmer

06.10.2009 kl.11:49

Masse god bedring Anine.Jeg er ikke i form selv om dagen, så jeg er hjemme fra jobb 2 dag på rad. Skal prøve å komme meg en tur til legen senere.Jeg har ingen råd dessverre. Vi har lysegrått gulv på kjøkkenet, men det var sånn når vi flyttet hit.Lykke til :)

Loppe Leah

07.10.2009 kl.00:10

Hei hei!! Takk for koselig melding inne hos meg! Vi har lagt tregulv. Og da la vi furugulv.. det er det billigste og er absolutt bra nok. Det er det som er brukt oftest tror jeg.. Furu er litt mykere enn eik, men også mye billigere! Er også veldig glad i malte gulv!!God natt til deg!!

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits