Prøver igjen....

Jeg fikk ikke skrevet på forrige innlegg jeg. Nå er jeg vel hjemme fra loppis. Sliten, men storfornøyd! I morgen skal jeg se mer på tingene. Har ikke rukket å pakke opp noe enda. Og vi venter med endel... Men under her kan dere se fliser, takstein, krystaller til lysekroner osv. Mer kommer i morgen! :)

Ha en flott helg alle sammen! Kos dere masse!

4 kommentarer

Hege

30.10.2009 kl.22:46

Sååå mye fint Anine!!GOD helg snuppa:-)Klem,Hege.

Emmas utsikt

30.10.2009 kl.23:17

Vet du, jeg gleder meg til hjemmet deres kommer i et av go´bladene. Det er bare spørsmål om tid. :)

Christina

31.10.2009 kl.00:26

Hallo du!! :) Her blir det jo spennende å følge med fremover.. Lurte litt på om du ville ta bilder av planene dine for hvert rom? Du har vel sikkert lagt en idé-skisse? :) Gøy å se hvordan du tenker.. Hva er den røde tråden i huset? Hihi.. Synes dette er fryktelig spennende! Stor klem

Kirsebær

31.10.2009 kl.13:06

Der ser stilig ut! Blir gøy å se når alt er pakket ut. :o)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits