LIV I LEIER'N!


God torsdag!!! Solen skinner og jeg skal straks dra hjem fra jobb. Bare en snartur innom her i dag. Passer meg perfekt! :) I dag så er det husarbeid på menyen, som alltid... Ingen soling nei... Snufs.

I går kveld la vi grus på gårdsplassen. Det er egentlig en midlertidig løsning, men jeg synes det ble veldig fint jeg da. Kanskje vi bare lar det være slik.
Denne grusen måtte jo vaskes litt også, og de som kjenner meg vet jo at jeg er ganske leken fremdeles. Denne gangen var det svoger det gikk utover. Jeg fikk vasket han med både saft og vann, men til slutt var det jeg som var klissvåt... Skikkelig gøy med vannkrig! Det blir garantert ikke den siste, for jeg har jo litt å ta igjen... Per Olav watch out!

Nok om det...
Om noen lurer, (det hender jo det), så er pottene fra KID, spisebrikkene fra Florence kjøpt hos Moodies, CASAgent servise fra ZANZ og serveringsfatet fra Moodies.
Apropo Zanz... Jeg har kjøpt denne klokka av søte Lene der. Den skal henge over sofaen på den brune veggen. :) Anine happy!!!
Zanz sender varer over hele landet, så det er bare å gå inn på nettsiden deres å forelske seg!

Nå får jeg spinne avgårde, for det kan jeg jo så bra... :)

Ha en skjønn dag dere!


Klem

12 kommentarer

Bettum Villa

17.06.2010 kl.10:42

Så flott klokke!! Fikk lyst på den selv :DVannkrig er gøy uansett alder ;P klem Madelén

Lille Persille

17.06.2010 kl.11:31

Høres ut som om du har en fin dag foran deg - deilig å komme nærmere målet mom ferdig hus!*Klem*
Wow!! Lekker klokke♥ Ha ein fin dag☺Takk for tipset om sjablongar hos Zanz-fann det ikkje på nettbutikken, men kanskje dei har varer i butikken som ikkje er på nettet...Klem M♥

Christine Louise

17.06.2010 kl.12:07

Nydelige bilder :) Og så herlig å få grus utenfor. Det trengs her også.Hvilken farge bestilte dere og hva kostet den??Klem C :-)

Moccashusblogg

17.06.2010 kl.12:35

Hej flotte klokke du hadde, ja vannkrig e jo alltid gøy. Heldige dere som har sol da, ej me vil her e overskya. Ha en flott dag videre klem fra MOnica

Frk:Twil

17.06.2010 kl.12:44

lekker klokke...vannkrig går aldri av moten.. fortsatt like moro, om ikke enda mer, nå som da jeg var liten;-)ha nok en super turbo dag!!!! Klemmer*

Britt Eva

17.06.2010 kl.14:23

Koselige bilder og fin klokke. I helgen blir det tid til litt styling hjemme her og - gleder meg. Er en travel tid nå og viktig å få med seg godværet ute når en har mulighet. Sommer'n går så fort atte. Ha en fin helg.Britt Eva

Anna

17.06.2010 kl.17:51

Ciao carissima, complimenti per il tuo strepitoso blog!Non potrò più farne a meno....Anna.

Nina iren

17.06.2010 kl.18:52

Den klokka var bare flott!!!! Fant bloggen din i dag, og legger meg til som følger. Du hadde et nydelig hus, som jeg vil gjerne se mere av. ha en fin kveld.

Line fra huset på landet

17.06.2010 kl.20:03

Kjempetøff klokke! Et varp:)God klem fra Line

Linda

17.06.2010 kl.20:57

Utrolig mye fint her hos deg og en kjempefin inspirasjonskild! Den slagbenken på et tidligere innlegg var bare RÅLEKKER!!

charm design

18.06.2010 kl.22:11

Nydelg klokke ,den har jeg virkelig vært inne på nettsidene til Zanz å siklet på selv.God helg

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits