GLEDER MEG! :)

God morgen dere! Jeg titter innom for å ønske alle en super lørdag! Jeg skal møte mamma og lillesøster Martine i Lillestrøm kl 12 så jeg må raska på! Bare Bunæs jentene som skal på kosetur... :) Skal selvfølgelig innom ZanZ en tur også. De har de kuleste lampene fra Design by us som jeg må vise mamma... Lampen over er fra de! I like!!!

Ha en strålende dag!!! 

Klem


Foto: Google

5 kommentarer

Lille Persille

14.08.2010 kl.11:02

Deilig med litt jentetid!Ha en fin lørdag:)

FruLisa

14.08.2010 kl.11:27

Kos dere & goooooo lørdag:-)Klem

små og store drømmer

14.08.2010 kl.11:32

Jeg har såå lyst på en gulvlampe fra Design by us. Men det må nok bli i mitt neste liv....Kos dere :)

Marthe

14.08.2010 kl.12:41

Jeg likte stolene utrolig godt! Kos deg i dag:)Marthe

Huset med det kvite i

15.08.2010 kl.20:08

Hei:)Først og fremst for ein fin blogg og for eit nydeleg hus du har! Kjenner eg blir litt misunnelig.;)Kjekt å sjå masse før&etter bilder. Får masse inspirasjon her inne:)Ha ein fin søndagskveld! Klem frå Rakel:)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits