GAVEN TIL FREDRIK


God 2. juledag! 
Ja dere er spente på hva Fredrik fikk til jul av sin kjære kone? :) 
Noen av dere husker sikkert at jeg skrev om min store frustrasjon om den stigende interiørinteressen til Fredrik?! Vel, jeg har utnyttet situasjonen og kjøpt en kul pute fra Home & Cottage... Og som dere ser var det tommelen opp! :) 
Vi har jo kjøpt ny seng i julegave til oss selv, så vi skulle bare gi hverandre en oppmerskomhet. Bra gaven falt i smak da Fred! Haha... ;)

Nå er det tid for en sen frokost... Så da blogges vi siden i dag! 

Ha en skjønn dag alle sammen!

Klem

6 kommentarer

Elin med Draumesidene

26.12.2010 kl.11:54

Den kledde han veldig godt! :)Nyt dagen!Klem E :)

Blåveispiken

26.12.2010 kl.13:13

Flott pute! Skulle gjerne ønske mannen var interessert i interiør her og ;o) Nyt julen videre! Klemmer

Nina

26.12.2010 kl.14:52

Masse fint å finne på H&C :)Gledelig jul!

Ragnhild / Wallas Verden

26.12.2010 kl.19:39

Ser ut som han koser seg i pelsen der ja.Må du ha en skjønn romlulstid.Klem:)

Loccitane

27.12.2010 kl.14:05

Så morsomt :-) Vi har sånne puter og skinn vi også, både hjemme og på hytta.Jeg bare elsker de skinnene og putene. De er utrolig dekorative og deilige.Jeg har skinn på stolrygger og under bena i sengene våre, de er så utrolig varme og gode.Grattis med søsteren din, såååå hyggelig.Nå er jeg frisk igjen og vi har hatt tre fine dager på Hytta på fjellet. Utrolig deilig og skikkelig julestemning, med alt som hører til.Må si jeg er så utrolig imponert over deg som stod og sang for alle, du er knalltøff :-)Kos deg masse resten av romjulen, søte deg.Klemmer fra Line

*Mari*

28.12.2010 kl.22:24

Herlig bilde! Flott uttrykk :-) Må nesten smile av det selv om jeg ikke "kjenner" dere! Fortsatt god jul!

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits