LITT INFO!


God morgen! 
Emmagull og jeg er hjemme i dag også. Planleggingsdag i barnehagen... Må ærlig inrømme at jeg gleder meg til å komme tilbake til hverdagen igjen nå. Litt lei av å ha fri... I morgen er det barnehage og jobb igjen. Skal bli godt for liten og stor! 

Har fått noen spørsmål om hvor hyllene er fra, så da tenkte jeg at det var like greit å skrive det i et innlegg. Hylleknektene har jeg kjøpt hos Zanz i Lillestrøm og på Mols på Sansvika Storsenter. To av favortittbutikkene mine! Og platene kjøpte vi på Bauhaus. Fredrik har gjort platene litt rustikke med en spiker og en kniv, mens jeg har malt og pusset de. 

Kjøkkenredskapene er fra Nigella Lawson sin kolleksjon. De fikk vi til bryllupet og er vel da fra Rafens hvor vi hadde ønskeliste. Har sett at noen nettbutikker har solgt de for 600-700 kr. Hos Rafens kostet de om jeg ikke husker helt feil rundt en 200-300 kr. Så ikke la dere lure evt... :) De to små søte tekoppene er fra Indiska.

Da er det dags å begynne med dagens gjøremål! :)
Ha en fiiin dag alle sammen!!!
Og grattis med dagen Martine og Anette!!! :)
Klem

6 kommentarer

Mona/Villa Tverrteigen

03.01.2011 kl.11:55

Hei Anine.Vel overstått nyttårs dager...heldigvis :))Tenk vi er i Januar...hmmm...vi går jo lyserer tider i møte, blir deilig!!!Håper hele familien Von Krogh fikk feiret nyttåret på en fin måte og at alle er friske og raske etterpå :))Takk for info om hyllene, jeg lurte litt på de knektene jeg også faktisk..De var jo kanon fine.Er det ikke bare helt herlig med en mann som ka være med å bistå og at en kan dele litt felles innteresser?????Min mann er også blitt glad i Interiør og det synes jeg er kjempemorro.Ha en toppers dag sammen med Emma :))))Klemmer

Camilla- Casual living

03.01.2011 kl.12:16

Her har dte vært ferie i to uker nå, så kan si meg enig i at det blir deilig med litt hverdag igjen snart. ha en fin siste fri dag.Camilla

Øyvind

03.01.2011 kl.14:23

Heldigvis var det ikke planleggingsdag i barnehagen så vi fikk plassert barn i barnehage og SFO i dag, og en hjemme men han klarer seg fint alene nå. :) Det var faktisk godt å være på jobb igjen! Jeg har spist alt for mye og jeg begynte å bli segen i kroppen etter alle fridagene. Du kan glede deg. Godt å være i gang igjen.

Villasol

03.01.2011 kl.19:11

Godt nytt år Anine! De hyllene er rålekre.Lurer på om du kan gjøre meg en tjeneste jeg?Har lagt ut ett innlegg ang fargevalg. Liker stilen din så godt og kunne tenkt meg ett råd fra deg! Håper du har tid til og titte innom bloggen min og komme med ett tips! Da hadde jeg blitt glad :)ha en fin kveld!Klem Ingunn

Trollmora

03.01.2011 kl.20:08

De redskapene der har jeg sett flere ganger hos deg og jeg liker de såååå godt! :) Jeg har bare en liten kaffe og bloggpause nå jeg, men jeg holder egentlig på med aktivitet som inkluderer grønnsåpe, esker og et loft! Like fantastisk deilig hvert år med jula.... både at den kommer og at den går igjen! Jeg lengter etter våren og jeg gleder meg stort til vårblomstrene kommer i butikkene og ikke mminst til vi skal begynne å lage uteplass!! Jippiiiii :)

by Fogt

03.01.2011 kl.21:30

SÅDAN, kan godt forstå du tænder af,du kan være stolt af dit meget smukke hjem.Det er gennemført.Jeg nyder at komme på besøg her da man altid kan være sikker på der er noget godt.Man skal ikke finde sig i når folk bliver personlig på en negativ måde.Så undre mig at denne person er på din blog med den holdning.Hun skal nok bare finde nogen hun passer bedre med :-) KRAM herfra og forsat rigtig god aften

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits