ANETTES FRANSKE LØKSUPPE...


Heisann!!! Takk for fine hilsener ang toalettet! Det kommer seg... :)
Kjenner dere igjen dette bildet forresten? Min gode bloggevenn Anette la ut en oppskrift på hennes franske løksuppe her forleden, og i dag skal familien von Krogh spise løksuppe til middag. Hvis dere vil prøve oppskriften kan dere se hennes innlegg HER . Nå skal jeg dra fra jobben, hente ungen og så hjem til kjøkkenet. :)

Ha en fortsatt fin dag!

Klem

5 kommentarer

små og store drømmer

12.01.2011 kl.15:21

Mmm, den så god ut :)Her i huset har vi startet på en 7dagers kur.Får prøve suppen neste helg eller noe vi :)Kos dere :)
Den ser smellgo ut:)Kos dereklemkelm

Anette Willemine

12.01.2011 kl.17:03

Fristende, Anine! Det passer godt med løksuppe nå. Den der så skikkelig god ut! Nå skal jeg inn å skrive ned oppskriften. :)Ønsker deg en deilig kveld!Klem,Anette Willemine

Humble Bee

12.01.2011 kl.17:05

Come to Canada and make this for me for lunch! Tee hee.Looks good. I would eat this an any day. Great blog and decor pics.~Becki

Vigdis Margrethe

13.01.2011 kl.13:23

jeg serverte løksuppe til mine beste venninner og den gjorde stor lykke.

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits