LILLE RØPER'N!

"Adulerer med dagen Pappa! Her er gava di og det er tøfler!" Ja så langt som på bildet over kom Fredrik før han be fortalt hva som var inni. :) Og jeg som hadde gitt Emma streng beskjed om å ikke røpe innholdet... Det er ikke så greit. :)
Vi har feiret Fredrik´s 35 års dag i dag med god middag og sjokoladekake. Emma, Fredrik, svigermor og jeg. Riktig koselig! Mannen fikk UGG tøfler. Kjempefine! De gamle loffene hans trengtes sårt å byttes ut...
I dag skal gullet få være opp litt til. Tante Sarah er vel rett rundt hjørnet. Hun kommer på besøk fra Molde. Det er vel bare å finne frem vinen... :) Blir koselig med besøk i helgen!  

Jeg får nesten rydde kjøkkenet, så er det unnagjort også! :)

Ønsker alle en fin kveld!!!

Klem 

5 kommentarer

Horn Interiør

13.01.2011 kl.20:10

Haha, så herlig!

Alfasinteriør

13.01.2011 kl.20:31

De er så søte de små. Ikke lett å holde på en hemmelighet,hehe.Kos deg masse i helgen.Klem Alfa

Jorid ? Noe på Hjertet

13.01.2011 kl.20:39

Hihi! Så søøt :) Håper dere har en fin kveld vennen!Godklem Jorid

Hege Aida

13.01.2011 kl.20:41

Gratulerer med mannen! Stilige tøfler! :o)

Hjemme hos meg

13.01.2011 kl.20:53

Haha...så go`da :)Nyt kvelden- og vinen ;)Klem Anette

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits