STILLEBEN AV KJÆRLIGHET...

God kveld alle sammen!  
Husker dere denne karaffelen som vi arvet? Fant plutselig ut at disse glassene passet perfekt til... Et koselig stilleben med loppefunn og arvegods. Jeg er som dere vet veldig glad i å ha ting som vi har arvet fremme. På den måten ser jeg litt av familien hver dag. :) Minner om de gode menneskene som ikke er her lenger.

Nei, nå må jeg ikke bli for sentimental her... Nå er det klart for film i stua! Skal krype under pleddet og bare kose meg... En perfekt avslutning på helgen! 
PS! I morgen kommer det nye bilder fra kjøkkenet. Med full oversikt over det ene og det andre. :)

Ønsker alle en fin kveld!!! Og uke...
Klem

4 kommentarer

*Mari*

16.01.2011 kl.21:39

SV; Takk for det, ja han er en skikkelig go klump han ja ;-)Men synd med lampa, hehe noe lignende(eller akkurat lik;-)) hadde passet perfekt her, men jeg får bare holde utkikk! Er det meningen så finner jeg nok en jeg også.... ;-)Ha en fin ny uke! Klem
Kos deg i sofaen..klemklem

Siddis back home

16.01.2011 kl.22:43

Så flott det var! Ha en fin uke!

As

17.01.2011 kl.08:27

hei=)Så flott tanke bak det å ha arvegodt fremme=) Takk for titten og påminnelsen=)Ønsker deg og dine ei flott uke=)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits