UGLA BUNÆS...

God kveld i stua! Ah! Da var jeg på plass i sofaen! Deilig... For denne dagen har gått i ett. Jobbet litt, lunsjet i Lillestrøm med en venninne og gjort unna litt husarbeid. En effektiv og fin dag.  Håper dere har hatt en fin dag også!

J eg har fått mange spørsmål både her og på mail om denne berømte ugla mi. Den er kjøpt hos MOLS på Sandvika Storsenter. Vet de var utsolgt etter jeg viste den frem første gangen, men nå har de bestilt opp fler. Hvis dere vil ha en ugle er det bare ringe dit, så sender de sikkert til dere. :)

Nå skal jeg kjøpe kinobiletter. Skal på kino med gullet, niesen og søsteren min i Lillestrøm i morgen. Nå blir det vel Gråtass for alle penga fremover! :) Emma har gledet seg hele uka... Blir stas for både store og små det!

Jajaj dere... Da sees vi her i blogglandia igjen i morgen. Kanskje med noe nytt fra Zanz... Gavekortet brenner nemlig i lomma! ;)

Nyt resten av kvelden!
Klem

7 kommentarer

Camilla- Casual living

24.02.2011 kl.20:54

Må si ugla du lyser veldig fint:) Veldig koselig lys, og veldig søt ugle.Ha en fin kveld, og kos dere på kino i morgen.Klem

salige lavendel

24.02.2011 kl.21:45

Å, så HELDIG du er som har gavekort på Zanz, det er bare en fantastisk spennende butikk!

Jorid ? Noe på Hjertet

24.02.2011 kl.22:32

Så fiin den er! :)) Og du, grattis med 2 års jubileum! :) HURRA! Bloggen din er blitt så fin!Håper du får en fin dag i morgen!GODKLEM

Auroras hjem...

24.02.2011 kl.23:07

Så søt ugle :) Du har bare verdens fineste blogg ! Har fulg med lenge. Masse fint du viser. Klem Merete

Daisys home

24.02.2011 kl.23:48

Kjempesøt ugle! Gratulerer med 2 årsjubileumet.Gledes til å fortsatt følge den supre bloggen din.Ha en fin helgestart, Klem Sissel

Kristin

25.02.2011 kl.07:32

Ugle Bunæs er så søt og fin!:)Ha en fin dag!Klem fra Kristin

Sophie Mari

25.02.2011 kl.09:05

Åh ugler er bare så søte!Kos dere på kino og resten av helgen også!Klem fra Sophie Mari ♥

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits