VAKKERT!!!

God torsdag! Da vi var på Gran Canaria kjøpte jeg noen spanske interiørblader. Artig å se litt annerledes arkitektur enn de som man ofte ser i de norske interiørbladene. Synes spesielt det er så mange flotte tak! Bare se på disse 3 boligene... Er jo til å dåne av! Drømme... :)
Heldige mannen skal på motorsykkeltur til Italia i sommer. Guttedrømmen! Kjenner jeg blir en smule misunnelig på alle de vakre stedene han skal til... En ting er værtfall sikkert, og det er at jeg en vakker dag skal være med på Europatur. I bil vel og merke... ;) Som dere kanskje vet så er jeg ingen fan av den sykkelen hans! Jeg er faktisk livredd! For Fredrik er nemlig ensbetydende med fart.
Selv om jeg ikke liker den biten med sykkelen er det jo bra at han tar en tur nå, så kan han finne perler vi kan dra sammen til senere. Lurt! Har dere forresten noen steder dere vil anbefale???

Jeg vet at dere venter på bryllupsinnlegget mitt. :) Jeg har ikke fått alle bildene enda, men skal gjøre mitt for å få tak i resten i morgen. (Gamle pc'n med bryllupsbilder er ødelagt av en viss frøken Krogh)
Og i morgen er det jo en prinsessedag! Skal til lillesøsteren min å se bryllupet. Blir stas! Har tatt meg HELT fri fra all jobb bare pga bryllup... Det blir jo garantert øyevått! Gleder meg.

Nyt resten av dagen dere! Solen skinner, og jeg skal ut å handle maling og mat.
Hasta la vista!
Klem

Bilder fra google

6 kommentarer

Maison Four

28.04.2011 kl.13:51

Flotte bilder til inspirasjon!Så mange nydelige hjem der ute - lett å drømme seg bort!Leser bloggen din hver dag, finfin blogg :)Hanne

Wisteria Gaver & Interiør

28.04.2011 kl.13:58

Kjempe lekkert. I de utenlandske bladene er det nesten alltid så stort og så flott :) Høres deilig ut med en europatur, dog i bil :)Men la ha få leve drømmen!!!hehehe blir nok mye og oppleve og se nedover....ha en god dag!GB

Horn Interiør

28.04.2011 kl.14:23

Flotte bilder alle tre! Men må si at jeg elsker det siste bildet med steinene :)

Har en drøm...

28.04.2011 kl.15:34

Fantastiske bilder!Helt utrolig vakkert ♥ Dette kan de;))Jeg kjenner den redde følelsen for motorsykkel, min kjære kjøpte seg en i fjor, og jeg var livredd hver gang han var ute med den!Den er solgt i år, hihi - men regner med at det ikke tar lange stunden før det står en ny i oppkjøringen;( Kult med guttetur da, du får finne deg noe VELDIG morsomt og drive med mens han er borte, slik at du ikke går og er redd HELE tiden...:)) Ha en flotters dag, gleder meg og til bryllup i morgen ♥ Bruden er så nydelig!Klem Line

ceciliesenglehjem

28.04.2011 kl.16:33

kan på det sterkeste anbefale venezia. Der får du vakker arkitektur,koselige mennsker,god mat og faktisk mulighet til å ligge å dra deg på en laaaaaang strand (med en liten båttur da). Var der på bryllupsreise og det var kjempe fint.Men vet ikke helt hvordan det arter seg med barn. Det kan kanskje bli litt kjedelig i lengden for barnet. Ellers viss man reiser på barnas premisser er det Rhodos som gjelder her i familien. Ving sitt senter på Rhodos er et elderado for unger og voksne. gammlebyens historie og varme på kveldene er bare herlig herlig. Nå fikk jeg plutselig reise lyst her :) ha en fin fin prinsesse dag i morgen da. klem

Alfa

28.04.2011 kl.20:09

Bare så nyedlige tak det var på disse bildene. Jeg vil ha...sukk..Ha en super helg.Klem

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits