VI HOLDER PÅ...

God kveld! :) Har dere harr en fin dag? Emma og jeg har vært på Himmel-blaa en tur. Vært lagersalg der i dag. Og guri for et menneskehav! Lillegullet fikk til sin store begeistring et prinsesse puslespill. Koselig, for hun jo ønsket seg det lenge... Så det var en stk frøken som absolutt måtte pusle litt før lalletid i kveld. :) Var skikkelig stas!

Nå skal mannen og jeg ut å male. (blæ) Ikke veldig lyst, men får bare drømme meg bort til syden med late dager og strawberry daquries. Emma fikk også smaken av denne gode drinken, uten alkohol selvfølgelig... :) 

Håper dere får en fin kveld og at morgendagen ikke bringer uhell... ;) Fredag den 13. 

Klem

6 kommentarer

bikim

12.05.2011 kl.21:11

so cute and sweet!take care,Rosa

Brynhild

12.05.2011 kl.21:18

Så koseleg Emma bilde! Bra de kosar dykk inni mellom slaga! Jammen jobbar de på... Her går det i bad bad bad....Og indiska er ein knall butikk. Var innom i Åsane for ikkje lenge sidan! Ha ei god helg og ein flott 17.mai feiring!!!

Hjemme hos meg

12.05.2011 kl.21:33

Hei!Oi, oi...fredag den 13 i morra ja :O!! Hehe...går vel helst bra ;)Gøy med litt shopping da :)Drinken på bildet så god ut ja ;)Håper det gikk greit med deg i dag!Klem Anette ( som IKKE får lastet opp bilder i dag :(!

Tove `blogg verden

12.05.2011 kl.22:07

Så søtt bilde : ) Huff ja kan tenke meg det er kjedelig å male gjerde....men tenk så fint det blir tilslutt da : ) Klem Tove

Glassveranda

14.05.2011 kl.01:43

Hei, hei! :)) Åh visst er det herlig at Blogger fungerer igjen! ;)) Heelt skrekkelig at det ble stille på NIB i et heeelt døgn, he, he, -lovte meg selv at NÅ skal jeg jammen bli flinkere til å legge igjen et "Hei!!" eller to når jeg er innom! ;) Helt herlig bilde at småtten og jordgubbdrikken! :)) Gleder meg til å se stakittgjerdet ditt ferdig! :)) Ønsker deg og dine en finfin helg!Stor klem, Ann,Interiørbloggen Glassveranda.

Sivs hus

14.05.2011 kl.18:28

Hei, Herlig bilde:-) Legg gjerne ut oppskriften på rosa drikken...ønsker deg og dine flott 17.mai. klem Siv

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits