MINNER...

Ahh... Endelig på plass i godkroken! Her har det gått i klær i hele ettermiddag og så fant mor ut av vi var tomme for brød, så da var det bare å farte avgårde i lille bilen slik at Emma får med seg litt mat i barnehagen i morgen. Ja, noen dager går i ett... Det kjenner vel alle til? :)

Apropo dager som går i ett... Jeg skal gå over kommentarene mine fra helgen. Har ikke rukket å svare dere enda, men skal ta en runde nå. Og så skal jeg bestille noen fler bilder fra ferien og ramme inn i disse IKEA rammene. Har 8 stk som skal henges opp på soverommet. Blir koselig med litt ferieminner oppe på veggen tror jeg! :)

Ha en fin kveld alle sammen! 
Vi blogges i morgen vi! ;)
Stooor klem

5 kommentarer

IngridB

31.05.2011 kl.21:43

Så nydelig bilde av Emma! :)

Mette, Fjellro-sa ?

31.05.2011 kl.22:15

Fint bilde og ramme:)Høyrest fint ut å samle ferieminna på veggen...God kveld vidare!!!Klem Mette.

Solveig (Svingenslillehus)

31.05.2011 kl.22:33

Kjempe fint bilde! :) Så koselig med minner! Kjempe fint med samme rammer med herlige ferie minner!Kjenner så absolutt til sånne hektiske dager!!!Ha en fin kveld!Klemmer fra Solveig

Anette (Hvit Romantikk)

01.06.2011 kl.09:07

Nydelig bilde. ♥ Noen dager går det i ett ja, det kjenner jeg godt til. ;) Ha en superfin dag Anine ! ♥Klem Anette

Fru Hansen

01.06.2011 kl.13:18

Siden digitalkamera gjorde sitt inntog i hjemmet har det blitt mindre og mindre bilder ut i printet versjon desverre. Tror jeg må ta meg sammen jeg også.,og få opp litt minner på veggene :)Ha en strålende uke :)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits