MIDDAG I VILLA VON KROGH

Heisann! I dag har gullene stått for middag, mens jeg bare har sittet i godstolen og observert. En sjelden, men helt kurant opplevelse! ;) Emma så fasinert av Pappas pannekakeferdigheter! Hmmm... Søtinger.
Før Pappa rakk å komme seg på kjøkkenet var det en liten luring som hadde tjuvstartet med å smake litt på røra. Tatt på fersken din lille rakkar!
Nå er det bare å hive i seg dagens siste kaffekopp og innta sofaen i skikkelig helgemodus.

Riktig GOD helg alle sammen!
Klem

5 kommentarer

Villasol

03.06.2011 kl.20:26

Så morsomt bilde av far og datter. Koselig!Klem Ingunn

Anonymous

03.06.2011 kl.20:45

Skjønneste Emma:) Nyt sofaen! Det er vel fortjent, turbomamma;)PernillePs: Jeg sliter så innmari med å legge inn kommentar hos deg for tiden via google-konto. Bare hos deg, ikke hos andre bloggere. Tenkte det var greit å opplyse deg om det. Kan hende det gjelder flere? Må velge å kommentere som anonym for at det skal komme igjennom.

sanne

03.06.2011 kl.21:30

Hei, så koselig! Hehe, det er klart man må smake på røra, kvalitetssikring vettu;) Hmmm, kanskje jeg skal glede husstanden min med pannekaker til frokost i morgen? Time will show. Nyt kvelden!=)

The Rosegarden in Malevik

03.06.2011 kl.21:50

Fräscht kök :)å missa inteSATURDAYSHOWOFFVÄLKOMMEN :)Håkan

Lottemora

03.06.2011 kl.22:13

Koselig når mannfolka står før middagen innimellom. God helg

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits