VIDEO FRA FJELLET!Hei folkens! En liten hilsen fra fjellet! :) Vi koser oss masse i tåke og regnvær. Søte Copper stakkars er livredd for kuene, men ellers koser han seg med å løpe fritt i fjellet her på Hafslo/Sogn og Fjordane. :)

 Gullene mine!
En bitteliten hilsen fra oss... Håper dere har hatt en fin pinse så langt!

Ha en fortsatt fin søndag dere. :)
Klem

6 kommentarer

Alfa

12.06.2011 kl.12:20

Heheh...ja, han var ikke trygg på de skapningene der..Kos dere masse.Klem

Horn Interiør

12.06.2011 kl.12:41

Herlig video :) Har sin sjarm det med regn og tåke synes jeg!

Åshild

12.06.2011 kl.13:35

Det er bra han er redd. Kuer er ikke å spøke med for en hund. Kuer kan nemlig omringe en hund og tråkke på den. Vi går lange omveier for å slippe konfrontasjoner mellom hunden vår og kuer i skogen.

mArIoNiLoNa

12.06.2011 kl.15:10

åååå, han er vel nyyydelig da! Ha en strålende pinse!

Anonymous

12.06.2011 kl.22:19

Veldig fine kyr de har utanfor hytta! Dei lagar den finaste mjølka for Tine. Desse kyrne er vane med hund og ikkje agressive, berre nyskjerrige.Takk for veldig god hyttekaffi!Helsing Claus

Huldra

21.06.2011 kl.05:23

Har bladd meg bakover for å oppdatere meg, og har fått med meg både nyvasket lysekrone, og nå Copper som var litt engstelig over de store firbente. Ikke så greit å møte så digre dyr, som atpåtil ikke ser ut til å bry seg døyten om han. Kos å gå på oppdateringsrunde. Ønsker deg masse lykke til i NIB konkurransen. :)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits