ANINE PÅ SPA...

God kvelden! :)
Hva er vel bedre enn litt egenpleie etter en lang dag? Jeg har hatt "minispa" med en dæsj vanilje her og en dæsj vanilje der. Helt herlig! Er det forresten noen som vet om Durance har vaniljeparfyme? Har nemlig fått dilla! Og det hadde vært toppen av lykke om det fantes! :)

Og så må jeg jo si at det er koselig å se at det er så mange som liker Karins innlegg. Hun kommer snart med en ny oppskrift på en sommerlig kake... Jeg gleder meg allerede! 

Nå skal mor i huset kose seg med nyeste BoligPluss og BoligDrøm i gyngestolen før det er natta. Elsker å titte i interiørblader!!! Få masse inspirasjon...

Ha en flott kveld videre dere!
Klem

13 kommentarer

Camilla- Casual living

21.06.2011 kl.22:30

hørtes DEILIG ut. Man trenger litt egenpleie innimellom. Kos deg med magasinene:) Klem

Horn Interiør

21.06.2011 kl.22:31

Høres deilig ut! Hadde dilla på en vaniljeparfyme fra Body Shop før, men den finnes ikke lenger. Lukter god :)

Hjemme hos meg

21.06.2011 kl.22:40

Åååå... de produktene er heeelt herlige :)Kos deg med blader :)Jeg skal jobbe tidlig i morgen så jeg så jeg sier natta!!Klem :)

Anonymous

21.06.2011 kl.22:41

Hei,Anine!! Høres deilig ut=) Skal ha hjemme spa til fredagen...deilig..Mann og barn borte=) Tror faktisk jeg skal ta meg et glass rødt også(??) Joda,DURANCE har vanilje parfyme,har en selv og en i lavendel..De har romduft også,men det visste du kanskje(??) Uansett dufter herlig på kroppen og i rommet=)Kos deg videre i kveld=) Klem Henriette

ingjerd

21.06.2011 kl.23:18

Har forhandlet Durance-produktene en del år, men parfyme har jeg aldri sett at de har...bare mye annet deiligt. Absolutt vært å investere i.....og så ser det lekkert ut og lukter godt på badet også.

Marthe

21.06.2011 kl.23:23

Ååå, det hadde jeg trengt nå! Kjempekoselig med en gjesteblogger. Skal faktisk teste ut den panna cottaen OG blogge om det. (jeg er ganske dårlig på kjøkkenet) :)Sov godt, Anine!

Har en drøm...

21.06.2011 kl.23:34

Åååå, så herlig med SPA;))Og med det badet dere har, blir det virkelig relaxing og ♥Durance har i allefall både parfyme og rollon, men om det finnes i vanilje er jeg ikke helt sikker på... sjekk med Dorothea, der jeg har sett det;)) Enig med du i at det lukter himmelsk ♥Ha en fin kveld med bladene, har akkurat kosa meg med mine jeg og;)Klem Line

Precious Home

21.06.2011 kl.23:36

Jeg skal få min første gravidmassaje i morgen og gleder meg som ett lite barn! Selvpleie er jammen godt, uansett hva!Ha en fortsatt fin kveld!

Anonymous

22.06.2011 kl.01:07

Skal sjekke for deg, vi selger jo masse durance på 2søstre

Carina

23.06.2011 kl.00:34

Hei Anine.Jeg har parfyme, dusjsåpe og bodylotion fra Body Shop i vanilje som dufter deeeilig. Vaniljeproduktene var borte fra Body Shop i Norge en periode, men er tilbake igjen. Litt usikker på om parfymen er tilbake her, men den finner du uansett sikkert i London. Jeg kjøpte min i New York :-) Klem, Carinawww.villaveien.blogspot.com

Lykkeliten

24.06.2011 kl.22:18

Så deilig med hjemmespa da ! Eg og elsker Vanilla-Ylang serien fra Durance, den er ikkje så søt og kvalmende som ofte vaniljelukten kan vere. Ser på durance sin sida at dei har parfyme i vanilje, men vet ikkje om kor dei kan selge den. Kanskje Home & Cottage, der har dei jo bra utvalg ? :)En nydelig blogg du har, som eg bare må inn og oppdatere meg på jevnleg :) Ønsker deg en riktig fin helg :)

Anonymous

27.10.2011 kl.18:21

Hei, jeg kjøpte en vaniljeparfyme i fjor høst fra durance, når jeg var i Gøteborg. Den er kjempegod, og leter nå etter en ny, siden jeg ikke har mer igjen. Elsker den parfymen! Det eneste jeg finner på nettet er romparfymer og puteparfymer, men skal fortsette å lete :)

Anonymous

27.10.2011 kl.18:38

Du får kjøpt den hos Terrigeno :) http://www.terrigeno.no/-durance/spirit-of-durance/-eau-de-toilette-c-220-1.aspx

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits