NYTT PÅ BLOGGEN

God onsdag! Og tusen takk for koselige hilsener angående headeren. Det er Jorid/Noe på Hjertet som står bak herligheten. Hun lager headere og blogger på bestilling. :) Flink som hun er!

I dag skal vi en tur til Vollen, titte litt og kanskje kjøpe en is. Emma er ikke helt i hundre om dagen, men vi må jo finne på noe... Er ikke noe særlig å sitte inne hele dagen. 
For hun vil jo helst sitte på fanget til mamma hele dagen... Koselig nok det, men litt ensformig kanskje? :) 

Så nå skal vi ut å kose oss litt. Og så kommer det et "ABOUT" innlegg litt senere i dag. Bloggen har jo blitt pusset opp litt, og da må vi ha en innlegg om menneskene i Villa von Krogh som skal ligge under ABOUT under headeren.  

Ønsker alle fine tittere og lesere en fin sommerdag! 
Klem


PS! Skal prøve på å svart dere ang Kina senere i dag. :)

5 kommentarer

Manuela - "Mrs Hardy"

20.07.2011 kl.13:16

Liker den nye headere, flinke Jorid :)Gleder meg til ny "about" :P

Forever Love ?

20.07.2011 kl.13:35

Knallfin header!Videre god sommer til deg og dine!Klem Tonje

Anonymous

20.07.2011 kl.16:11

Hei Anine.Går det ann å få teksten din litt større på innleggene dine? Har problemer m å lese etter at du gikk over t mindre tekst...Ellers alltid hyggelig og innom bloggen din.

solveig berlid

20.07.2011 kl.16:32

Er fra Vollen, elsker stedet :D

Mia

20.07.2011 kl.18:48

Det ble utrolig stilrent og fint! Nå ble jeg inspirert til å lage meg en ny header, selv om jeg overhodet ikke kan måle meg med Jorids skills, så kan jeg jo alltids fikle litt og se om jeg blir fornøyd. Lekkert!

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits