IKKE HELT TURBO OM DAGEN...

God kveld folkens! :) Har dere hatt en fin dag? Håper dere nyter sommer og sol. 

Sommer ja... Jeg kjenner at kreativiteten og arbeidslysten til å endre og fikse hjemme er så som så. Har mest lyst til å finne på koselige ting med Emma. Ikke gjøre så mye annet. Men i dag kom et lite snev av fiksende hender. Så da lagde jeg en "testasjon" på kjøkkenet. Med noe arvet sølv, god te og de fine jumbokoppene mine fra Casagent. Føltes ut som en evighet siden sist jeg fikset og trikset her hjemme. 
Og jeg fikk til og med ryddet i en kjøkkenhylle! Stuet vekk ting jeg er lei av... Lønner seg å gjemme unna litt i mellom, for da blir man ikke så fort lei av alle tingene sine. For jeg er litt sånn... Som kan gå lei litt fort. Henger vel igjen fra barndommen da jeg ommøblerte hele tiden. :) 
Har dere noen gode tips for å ikke gå lei av interiøret sitt? Egentlig burde man selge unna noe før man tar inn noe nytt. En kjekk idé!

Nei dere, jeg får vel ta en runde i huset. Ommøblere og fikse litt. For da kan jeg jo ta masse nye bilder til dere også. 

Ja, det får jeg gjøre...

Ønsker dere som titter innom en fortsatt fin kveld!
Smask (faktisk)

7 kommentarer

Anonymous

21.07.2011 kl.22:30

Nydelig testasjon! Hvor har du fått tak i det fine kurvfatet?Sommerhilsen fra Linn

Aud Irene Larsen

21.07.2011 kl.22:45

Vakre, vakre jumbokoppene :)

Villa von Krogh

21.07.2011 kl.22:48

Kurvfatet er kjøpt hos Mooidies i Asker for en god stund siden, men de har det nå og da. :)

Bente

21.07.2011 kl.23:16

Så fint det ble med en liten testasjon.Man får lyst til å fikse og trikse, men det er ikke alltid tiden og overskuddet er der.Ha ei super helgBente

Villavoni

21.07.2011 kl.23:58

Den nye headeren din ble veldig bra. Du er heldig som har så god hjelper. Det tar en evighet å sette seg inn i alt sånt synes jeg.

Pia

22.07.2011 kl.00:03

Hei! Du har en veldig fin blogg. Jeg koser meg med interiørtipsene dine! :-) Jeg lurer på hvilken farge du har malt IKEA krakken som er på bildene til badet ditt..? :-)

Villa von Krogh

22.07.2011 kl.14:03

Hei Pia. Den koden har jeg ute i garasjen. Skal gå ut å se litt senere jeg!

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits