HAPPY FREDAG!

En regnværsdag... Lysene er tent, gullet ser på Dora og mor tar en pust i bakken sammen med bloggen og kaffekoppen. Sukk, det var godt... For ferie betyr aktivitet! :) Emma kjeder seg fort, så vi må jo finne på noe. Her om dagen var vi på biblioteket, i går kino og i dag har hun vært med på trening. Barnepassen er nemlig supergøy! En litt skuffet frøken lurte på om ikke Mamma kunne trene mer når hun ble hentet. :) Ikke i dag lille venn... I morgen da? Ja... Så med andre ord skal vi på trening i morgen også.

Før den tid skal jeg bruke litt tid på bloggen. Har så dårlig samvittighet for alle som skriver mail og kommentarer som jeg ikke har svart på. Jeg er ganske travel med frøken Krogh om dagen, så når kvelden kommer og hun er i seng er lufta helt ute av meg. Sorry folkens! Det er ikke det at jeg ikke setter pris på kommentarene eller hilsene. Jeg gjør det. :) 

Jeg håper dere har en fin fredag alle sammen! Og at solen skinner der dere er. Regn er nemlig kjedelige greier! Skikkelig blæ. :)
Vi tastes etterpå! Hei så lenge.

Klem

PS! Dere som hadde spørmål om Kina og teltet til Charlotte. Svar er lagt inn under deres kommentarer. Helt nederst.

3 kommentarer

Trollmora

22.07.2011 kl.14:11

Nydelig bilde :) God helg til deg fra Trollkroken :)

Livy

22.07.2011 kl.14:16

Heisann!Nydelig bilde :-) Det regner her i dag også - såååå kjedelig, men storesøstrene leker fint på rommet og lillesøster sover ute i vogna, så da blir det kaffe og bloggings på mor *det liker jeg*Så fin bloggen din har blitt med ny Layout!Ønsker deg en strålende fredag! Klem fra Livy

Mitt Hjerte

22.07.2011 kl.14:23

Flott bilde!!!her er det også masse regn i dag:(Ha en flott helg!!!

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits