VASKEFEBER?

Heisann! Bare innom for å ønske dere en fin kveld jeg... Jeg har spandert på meg selv en liten 5 minutters pause fra vaskinga, og da fikk jeg lyst til å turen inn hit! Her fikk nemlig fruen i huset for seg at det måtte vaskes. Og det grundig! For makan til møkkete hus... Uff, det er ikke noe kult! Mulig jeg har slått meg, eller så er det denne varmen som gjør meg så glad i å vaske. Ikke vet jeg, men jeg får smi mens jernet enda er varmt!

Jeg får hive i meg dagens siste kaffekopp og stupe ned i vaskebøta igjen. 
Vi bloggges i morgen!!! Med et par bilder fra Pappa's butikk. ;)

Nyt resten av denne varme sommerkvelden. :)
Klem

6 kommentarer

Hjemme hos meg

27.07.2011 kl.22:01

Nyt vaskelysten mens du har den ;)Klem Anette

Har en drøm...

27.07.2011 kl.22:50

Så deilig med vaskelyst;)Kunne du sendt over noen av basillene tror du, trenger litt vaskefeber jeg og;))Her er det ikke gjort en shit på mange uker (har vært 2 uker borte da...) så det trengs virkelig!Helgen var saatt av til shinings av huset, men den gikk med til og sitte tomt foran TV'n...Håper lysten kommer over meg i morgen, slik at vi kan gå helgen i møte med nyvasket hus... ahhh ♥Kos deg;)Klem Line

Villavoni

27.07.2011 kl.22:59

Ja, smi mens jernet er varmt, det er ikke hver dag at vaskelysten tar seg en tur. Hvertfall ikke her i huset. Den er veldig kul den buddafiguren (som man bare så vidt ser på bildet da), er den også fra Kina?

Nina

28.07.2011 kl.10:02

Heldige du....hadde det vert meg som hadde sånn vaskelyst!!!! Eg får ikke tid til det med en travel 2 åring i hus......og når kvelden kjem, så sitter eg sååååå godt i sofaen!!

Anonymous

28.07.2011 kl.16:52

Hei,Kan du være så snill og fortelle meg hvor man får tak i pasjonsfruktpuré i oslo eller nærheten av Oslo? har lett i utallige butikker.Tusen takk for hjelpen!

Villa von Krogh

29.07.2011 kl.08:40

Hei anonym. Karin skrev til meg i går at hun har sett ulike pureer på Centra og Ultra. I frysedisken. Hun skal spørre på Frogner spesial om de har på mandag. Hvis ikke butikkene har så bør de kunne ta inn på bestilling evt. :) Hun skriver også at det går fint med annen puré også. :)anine

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits