FRA SPISESTUE TIL DANSEGULV

Da var det tomt oppe i spisestua gitt. Bordet ble solgt på et blunk, så nå er det bare å titte etter nytt bord. Vi har et i kikkerten, men vi får utforske litt mer før vi bestemmer oss. Forandring fryder! 
Man går jo litt lei... ;) Nå har vi værtfall om ikke annet god plass til å danse med lillegull. Det liker nok Emma veldig godt!

Enn dere da. Har dere hatt en fin helg? Synes den har gått voldsomt fort jeg. Ikke har jeg fått gjort alle tingene på lista mi heller. Uff, jaja, sånn er det i blant. Tiden løper fra en, og en blir bare sittende og tenke på alt man burde ha gjort for klokken plinger til mandag. Kunne energien bare hoppet inn i kroppen slik at man kom seg ut av sofaen... :) Den gjør nok ikke det. Blir vel liggende her resten av helgen tenker jeg. Litt godt er det jo... For neste uke blir travel som bare rakkern. 

Jeg håper dere har lagt dere godt til rette dere også! ( at det ikke bare er meg som er lathans :) )

Nyt resten av kvelden dere! Så tastes vi i morron bitti.
Klem

7 kommentarer

Mari - Escape In A Book

07.08.2011 kl.21:12

Litt danseplass må da passe fint til helgen :) men det kan nok være godt å få inn igjen et bord når man finner et som passer vil jeg tro.Her driver vi egentlig å rydder huset men har en ørliten surfepause akkurat nå :)Ha en fortsatt fin søndag kveld.

Precious Home

07.08.2011 kl.21:13

Godt å høre andre blir lei av interiøret sitt også...Jeg får alltid høre..."nå igjen!!! du bytter jo ut heeeele tiden!"Men jeg koser meg! Og er man interiørfrelst så er man interiørfrelst;)Ha en fin kveld Anine!

Anonymous

07.08.2011 kl.21:47

Supert at det ble solgt så fort!Hva har du i kikkerten?

Kristin

07.08.2011 kl.21:50

Så kjekt at du fikk solgt bordet da! Forandring fryder vettu:) Jeg kunne gjerne ha tenkt å byttet ut møbler her og der men min bedre halvdel setter seg litt på bakbeina:)Ha en flott kveld!Klem fra Kristin

små og store drømmer

07.08.2011 kl.22:29

blir spennende å se hvordan neste bord blir :)Ha en fiiiin uke!

Ragnhild / Wallas Verden

07.08.2011 kl.23:28

Så da blir det dans til lørdan hos deg? Om du ikke alt har et nytt bord på plass iløpet av uka;)Forandring fryder det er helt sikkert. Ha en superduper uke snuppa.klem:)

bella interiørblogg

07.08.2011 kl.23:55

Nydelig hjem du har og fin blogg:)Ønsker deg en strålende uke!!Hilsen fra Bella:)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits