FERIEPLANER!

Hei fininger!
Først og fremst, tusen hjertelig for alle kommentarene deres om soverommet. Det var veldig koselig!
Det gjenstår fremdeles litt ting der inne, men det går seg til med tiden som alt annet. Ting tar tid, og ting koster flesk. Vi har jo brukt mesteparten av pengene våres på hus nå ganske lenge, så det har blitt lite utenlandsferier de siste årene. (noe jeg er en smule lei, jeg ønsker meg en fiiin badeferie)

Vi var jo på Gran Canaria i april, noe som var helt himmelsk! Da var det 3 år siden sist... Skal si man setter mer pris på slike ting når det ikke er så ofte lenger. Men nå til vinteren skal familien von Krogh forhåpentligvis til et eksotisk sted. Jeg fyller jo 30, så da har jeg bestemt meg for at fest er ut og ferie er lykke. Så jeg har såvidt begynt å titte... Er så mange steder jeg vil dra til! Seychellene står høyt opp på lista. Mamma, Pappa og lillesøss dro dit en gang i mine fjortistider. Tenk å snyte datteren sin for en slik ferie! Fy skam dere. :) Og ikke nok med det dere... Pappa tok med Martine til Mauritius og Seychellene enda en gang etter det... Jadda, du er en smule mer bortskjemt enn meg Martine! ;)

Jeg får vel titte litt mer, men hvis dere har noen gode tips til reisemål med tanke på barn så blir jeg veldig glad! Har hørt mye bra om Thailand også forsovit, så det kan jo være et bra alternativ... Prisene er vel litt finere også vil jeg tro.

Så hvis det er noen bereiste lesere dere ute så er det bare å skrive under her i kommentarfeltet. :)

Ønsker alle en flotters dag med lykke og kjærlighet!
Klem

16 kommentarer

Lys Nostalgi

11.08.2011 kl.13:08

Det så herlig ut.. :)Jeg elsker Florida jeg da.... Orlando, Miami, Key West, kanskje med et cruise i karibien!? Vi giftet oss i Miami i mars, bryllupsreise i Key West. Bodde på et helt nydelig hotell der, og spiste bryllupsmiddag på stranden. Orlando er artig, myyye å se.. Ikke så ille på økonomifronten heller, vi var der i tre uker og holdt oss greit innenfor budsjettet.Men drømmer om Thailand og Seychellene jeg også, så skjønner deg godt :)Lykke til med jakten på den perfekte ferien!Vennlig hilsen Gry - Lys Nostalgi

Myke minutter

11.08.2011 kl.13:12

Jeg er jo helt forelsket i Miami Beach, vi har vært der 7 ganger nå! :) Helt topp med små barn, det er tilrettelagt over alt i USA, med fine toaletter/stellerom på restaurantene, barnemenyer etc. Miami Beach er så bra fordi det er nesten i Karibien, men mye billigere :) Og shoppingen, ah, don't even get me started :) Like ved der vi pleier å bo ligger et fantastisk kjøpesenter som heter Aventura Mall (jeg så at Pia Haraldsen omtalte senteret i et reisemagasin) og litt lengre unna ligger den enorme outlet mallen Sawgrass Mills som har alle de store designer merkene pluss alt mulig annet. Ralph Lauren, Hilfiger og Timberland til H&M-priser! Jeg har kjøpt mye barneklær der :) Lykke til med valget, jeg gir gjerne flere tips, bl.a om det flotte leilighetskomplekset vi pleier å bo i, www.soleontheocean.com - PÅ stranden :) Starbucks og flotte, inngjerdede lekeplasser som nærmeste nabo rett over veien.

Anonymous

11.08.2011 kl.13:15

Kanskje du skal få faren din til å ta deg med til Mauritius som 30-års presang? ;-)Thailand er veldig bra! Drømmer om å dra dit igjen til vinteren. Det dumme er den lange flyturen. Er ikke redd for å fly, men orker ikke helt tanken å sitte på flyet så lenge. Så ifjor vinter dro jeg til Gran Canaria. Bodde på ett bra hotell med all-inclusive. Veldig fornøyd med det også, men det er ikke strender som i Thailand. Det er noen år siden jeg var i Thailand for første gang og det har forandret seg de siste årene. Nå kan du nesten regne med å treffe naboen utenfor hotellet... Akkurat det synes jeg er kjedelig, men det er jo en grunn til at Thailand har blitt så populært. Flotte strender, god mat, hyggelige mennesker, godt vær og stort sett veldig billig. Kari :-)

Anonymous

11.08.2011 kl.13:19

Myke minutter, har du noe hotell og anbefale? Florida frister veldig, har aldri vært der.Kari :-)

Cathrine

11.08.2011 kl.14:06

Thailand er fantastisk, men hva med Mexico. Star Tour har et flott og eksotisk program dit kommende vinter. Begge alternativene er også barnevennlige samt at det er direkte fly begge steder. Lykke til med valget :)

Myke minutter

11.08.2011 kl.14:50

Kari, før vi fikk barn og trengte leilighet, bodde vi flere ganger på et hotell som heter Ocean Spray, man bare krysser den kjente gaten som fører ned til South Beach og vips, så er man på stranden! Glemte å nevne over her at en av grunnene til at vi foretrekker USA-reiser nå med barn, er at det er like liten risiko for å bli syk som hjemme i Norge, amerikanerne er nesten mer redd for bakterier enn oss, haha. Et stort pluss som ikke skal undervurderes, spesielt når det gjelder mageinfeksjoner :)

Helene

11.08.2011 kl.15:38

Vel vi giftet oss på Seyschellene, på den minste øya La Digue... helt nydelig plass. Og det er barnevennelig, ingen farlige kryp osv... Men sterk sol selvsagt. Dyrt er det jo, så Thailand er et billigere alternativ...Det er litt sånn karibisk stemning på Seyshellene, alle har masse tid, og ingen prøver å selge deg noe... deilig:-)

Anonymous

11.08.2011 kl.16:23

Hei. Jeg og samboeren var på en liten øy som heter koh lanta ved krabikysten i thailand i januar. Dette var en helt nydelig, rolig liten øy, og tydeligvis en poppulær barseløy. Masser familier med barn helt ned til 3-4 mnd gamle. Det spesielle her var at sandstranden var så "hard" at folk gikk tur med barnevognene langs stranden, så det meste av aktiviteten på kveldene foregikk langs stranden. Dette var spesielt i motsetning til andre typiske sydensteder der man går langs en strandpromenade. Så når vi skulle på restaurant på kveldene gikk vi langs stranden. Idyll :DEllers kan du kanskje ta en titt på langkawi i malaysia :D Hilsen Kine S.

Anonymous

11.08.2011 kl.16:59

Hei! Min lille familie på tre var i Mexico i januar, og det anbefaler jeg ALLE med småbarn!! Det var helt fantastisk! Vi bodde på et SVÆRT all inclusive hotell som hadde ALT du kan tenke deg. Jeg ble skikkelig positivt overrasket, og bildene undervurderer faktisk stedet!!!Vi betalte 34000 for oss tre, men da var prinsessa under 2 år, så henne betalte vi ikke mye for.Mexicanere er et HELT fantastisk folkeslag, de tar tid til å snakke med de små, hjelper deg med ALT, og er rett og slett helt fantastiske!I tillegg var hotellet ordentlig rent og pent, noe det ofte ikke er andre steder.Jeg har rett og slett INGEN negative inspill å komme med, når det gjelder ferien vår i Mexico. Og utrolig deilig med direktefly!Link til hotellet vi var på :)http://www.startour.no/feriereiser/mexico/playa-del-carmen/blue-village-exotic-barcelo-maya-caribe/?season=vinter-11-12Gleder meg til å se hva dere velger :)Klem Ina

Elica Lopes Vequeti

11.08.2011 kl.17:21

Oi Anine!Sou leitora do seu blog. Sou feliz por existir pessoas como você... criativa e exuberante! Venha conhecer o Brasil, temos praias lindas e lugares maravilhosos. O Nordeste é um dos lugares mais visitados por turistas, em especial o Rio Grande do Norte-RN. Beijos e abraços espremidos pra você e sua família.

Anette - Opalveien -

11.08.2011 kl.19:08

Sitter også å drømmer meg bort og planlegger ferie denne høsten. Vil til et sted vi er garantert sol og varme, men helst ikke fly så langt som til Thailand.. Kommer sikkert til å ende med Dubai igjen, og da drømmer jeg om dette hotellet : http://no.hotels.com/hotel/details.html?pa=18&pn=1&ps=18&tab=description&destinationId=11594&hotelId=227286&arrivalDate=14-11-2011&departureDate=29-11-2011&children[0]=1&rooms[0].childrenAges[0]=3&rooms[0].numberOfAdults=2&roomno=1&validate=false&previousDateful=false&reviewOrder=date_newest_first#descriptionDet er bare såå nyydelig! Har vært på området der en del ganger, og alltid drømt om å bo der, men... med vår økonomi blir det vel noe mye mindre luksuriøst i år også :-)

NataljaOblonskaja

11.08.2011 kl.19:09

Vad kul med en resa i vinter.Vi brukar åka med våra barn till Malaysia varje vår i mars/april och gillar det mycket mer än Thailand. Också Borneo är väldigt fint med väldigt fina hotell. Bara ett litet tips.....Hoppas ni hittar något spännande ställe.CAmilla

Villavoni

11.08.2011 kl.19:21

Boracay, Fillipinene har jeg notopp hørt er fantastisk. Verdens 2 fineste strand(White beach)www.boracay.no.Vi driver og titter på det noe, men har ikke funnet ut om det blir det enda. Står mellom det og Thailand

Anette - Opalveien -

11.08.2011 kl.20:19

Ja.. den lange linken min funket vel ikke.. Hotellet heter i alle fall "Dar Al Masyaf" i Madinat Jumeirah i Dubai.. Drømme, drømme..

Anonymous

11.08.2011 kl.20:34

Hei Anine:) Tusen takk for en kjempe koselig blogg,innom og leser hver dag og får mye inspirasjon:) Jeg vil anbefale Brasil (Fortaleza) Helt fantastisk plass,og ta da også en tur ut til Jeriquaquara(Denne plassen er du nødt til å oppleve) Det finnes ingen veier dit, så for å komme fram måtte vi først reise med buss i 4 timer etterfulgt av en 1.5 timers tur med jeep over sanddyner og ørken-landskap. Alle gatene i Jericoacoara er av sand. Innbyggerne er for en stor del surfere og hippier som har forelsket seg i stedet og dermed aldri klart å forlate det. Den lille byen er riktig så trivelig, med sine pousadaer med hengekøyer under palmene og de mange restaurantene som selger sjømat og caipirinhas langs stranden. Like ved pousadaen vår lå det en enorm sanddyne, kalt Pôr do Sol, hvor folk pleier å samles hver kveld for å se på solnedgangen. Siden det er svært lite lys her på nattestid, er det også et ypperlig sted for å betrakte stjernehimmelen. Her blir en også tatt med på jeeptur over sanddynene til laguner og en kan prøve sandboarding..Hadde ikke vært i tvil Anine,her er det fantastisk:)Klem may karin(mayvikreathotmail.com)

Renate

11.08.2011 kl.21:38

Heisann :) Vis du har tenkt å reise til Thailand, så må du reise til Koh Samui <3 ei nydelige øy <3 Nydelige strender. Kritt kvite sand & turkis farget vann. Palmer & bare masse kjærlighet i luften <3 Drømme...drømme...drømmer meg tilbake <3 & ikkje minst ta turen ut til 3 små øyer, som ligger ute i havet som heter Koh phangan, er et enda vakkrere paradis <3 Dette er 3 små strender, med knust koraler som er blitt til sand mellom disse tre øyene. Alldeles nydelig ... Dette er mitt vakkreste ferie minne ever....Lykke til med valget av ferie mål til din 30 års dag :) Ha ein nydelig kveld & en herlig helg <3 Klem fra Renate :)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits