DRØMMER...

Hei igjen! Skal si dere kom med noen gode tips. Det er helt topp! Tusen takk alle sammen!
Jeg skal surfe litt etterpå... Drømme meg helt bort til vakre strender. :)

Jeg har mest lyst til å reise til et sted jeg ikke har vært før jeg da, så vi får se... Er noe med å oppleve noe nytt. Er ganske så nyskjerrig av meg! Jeg har vært i Florida, Mexico og Thailand før, så jeg tror ikke det blir noen av de stedene nå. Vi får tygge litt på det. Cruise er jo et annet godt alternativ. Skal visst være perfekt for barnefamilier. Noen som har erfaring?
Min kjære bereiste Pappa mente at vi burde ta et par dager i Bangkok og så dra videre til Fillipinene, nærmere bestemt Boracay. Samme sted som VillaVoni anbefalte. :) Ja dere... Mulighetene er mange!
En ting er værtfall sikkert. En ferietur med kjærlighetene mine er den beste bursdagsgaven jeg kan få. Bare hun tullete jenta over her, Fredrik og meg. Ååå... Drømme drømme. Er jo ikke fisk for ingen ting. ;)
Er flink til å drømme!

Men før jeg skal drømme meg bort i denne vakre kloden skal jeg ringe hun godeste lillesøsteren min for å høre hvordan det går. Riene startet i går, men det går grådig sakte. Denne jenta i magen hennes trives vel der inne da. :) Jeg håper virkelig at det tar seg opp og at vi kan kose baby ganske så snart. Helst i morgen!

Jeg håper dere har hatt en fin uke så langt. Nyt resten av kvelden!
Klem

10 kommentarer

Anonymous

11.08.2011 kl.20:58

Hei, så nydelig den jakken hun har på seg var. Kan jeg spørre hvor den kommer fra/ er kjøpt?

Villa von Krogh

11.08.2011 kl.21:06

:) Selvfølgelig, den er fra H&M. Hadde i grå og brun.

jannike

11.08.2011 kl.21:25

har akkurat kommt igjen frå cruise! Veldig positivt overraska , vi kjem nok til å reise igjen! Skrive akkurat no om cruiset dag for dag på bloggen min jannikej.blogg.no :)

Har en drøm...

11.08.2011 kl.22:00

Så herlig med LOVE-ferie for familien ♥Det er jo så kos;))Jeg er IKKE bereist og har ingen tips og komme med, hihi, men Cruice høres sååå deilig ut;)Nydelige bilder av snuppa ♥ Skjønne, skjønne jakken...;) Og puten - I DIGG IT, hihi;)Ha det kos med feriedrømmene dine, blir spennende og høre hva dere ender med til slutt;)Klem Line

Daisys home

11.08.2011 kl.22:29

Er det en gråfarge du har på veggen bak sofaen ? Er nemelig på jakt etter en ny farge til en fondvegg og denne ser så flott ut. Sukk...den veggklokken ..ønske..ønske..:)Ha en fin kveld videreklem

Anonymous

11.08.2011 kl.22:55

Hei! Anbefaler cruise på det sterkeste. Perfekt med barn. Vi var på middelhavscruise med RCC, betaler litt mer men fantastisk service. Barna er supertrygge og kan ikke rote seg langt unna. Personalet passer godt på pluss at de må ha på et armbånd som viser hvor de tilhører om de skulle komme bort fra mamma og pappa. Man får sett mye hver dag til lands om man vil hvis ikke kan man bare nye det cruiset har å tilby. Vi skal på cruise igjen. Bare myte at det er gamle folk.

Lottemora

11.08.2011 kl.23:18

For en smart måte å feire bursdagen på. Det skal jeg sannelig foreslå her i huset også, for jeg fyller jo også 30 om ikke lenge... Hadde vært deilig med en eksotisk ferie, for det er jo ikke like ofte man har mulighet til de med hus, 2 unger og en butikksjefjobb hver. Klem Lotte

Anonymous

12.08.2011 kl.09:33

Vi var på cruise i vinter å det anbefales på det sterkeste! Beste ferien noensinne, kommer definitivt til å dra igjen. Bi dro Orlando-Haiti-Jamaica-Cayman Island-Mexico! Moro for store og små!

Marion

13.08.2011 kl.15:25

For ei vakker lita datter du har.. veldig sjarmerende :)

Bærumsfruen

02.09.2011 kl.11:09

Nydelig cardigan Emma har på seg - hvor har du fått tak i den..?

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits