GOD KVELD!

Hei dere! Har dere hatt en fin lørdag så langt?
Vi har holdt på med husarbeid og maling i dag vi. Dette stakittgjerde føles ut som et evighetsprosjekt, men jeg skal nok klare å komme meg i mål innen neste helg er omme tenker jeg. :) Skal bli godt å bli ferdig!

Og med en effektiv dag bak oss skal vi kose oss med en bedre middag og en god flaske vin. Kjøkkendate er nokså koselig det og! :)

Ha en finifn lørdagskveld folkens! 
Klem


(Lykt fra Moodies, puter fra H&M, lampe fra Watt&Veke)

14 kommentarer

Lys Nostalgi

13.08.2011 kl.19:26

De putene har jeg også, nydelige :)God kveld, og kos dere med date!

My home is my Castle - by Kari

13.08.2011 kl.19:33

Nyyydelig den lykten !!!Ha en fin kveld Aninemor :)Klem,Kari

Elisabeths idyll.

13.08.2011 kl.19:48

Hei Anine ;o)Nydelig bilde!! Flott lykt, må være herlig med masse masse lys i - spesiellt nå når det går mot høst ;o))Kos deg med middag&vin ;o)))Klem Elisabeth ;))

Anonymous

13.08.2011 kl.20:23

Nydelige interiør som alltid :) er lykten tine k ?

Seek for Antique

13.08.2011 kl.20:35

Lykke te med å bli ferdig! Tipper det er ein lang jobb ja;) Klem

Vårt Hus

13.08.2011 kl.21:08

Så nyedelig lykten din var- utrolig flott! Ha en super koselig kveld med kjøkkendate ;)Klem Yvonne

line

13.08.2011 kl.22:21

ANINE! Heh, jeg må nesten takke deg. Er en fast leser av bloggen din, og først takke deg for all inspirasjonen du gir: Inspirasjon om å gjøre ting på vår måte og skape et hjem AKKURAT Slik vi vil ha det, uansett. Og, for at dere har en så fin farge i stue, kjøkken og hallen! Vi har vridd hodene våre om hva vi skal gjøre i det nye huset vårt, som selvfølgelig skal pusses opp, og det å plutselig innse at jeg har jo sett den fargen så mange ganger her inne, og den fargen ga oss så mye inspirasjon til hvordan vi kunne gjøre det - om det blir den, noe lignende gjenstår å se, men DEN fargen var perfekt...og for at du har delt den perfekte skolebrødoppskriften. Jeg og samboeren har sliti oss ut med å lage boller og annet, men aldri fått det til. Mamma (som "kan alt") har jo rista på hodet og ikke skjønt hva vi gjør galt. Men den oppskriften.. Shit, haha, der gikk det på første forsøk og alt ble perfekt! :-D

Nina

13.08.2011 kl.22:46

Joda fin lørdag her også oppe i Nord!! Sol fra skyfri himmel, og en nokså "lat" dag i dag. Bare nyte denne helga. Kos deg med god mat og drikke.klem

Rita

13.08.2011 kl.23:05

Fin lørdag med sol og blå himmel, men husarbeidet stod høyest på planen idag desverre. Men godt med alt som er gjort:)Gleder meg til å se ferdigresultatet av gjerdet:)Ha en fin lørdagskveld videre:)Rita:)

Har en drøm...

13.08.2011 kl.23:35

Koooos med hjemmedate ♥Nydelige lampen og herlige lykten!Du har så mye fiiiiint;)Klem Line

sanne

13.08.2011 kl.23:48

Hei og god kveld i stua! En kjøkkendate er slettes ikke å forakte! ;) Du, jeg samler opp noen interiørkommentarer her og nå: Nyyyyydelig sofabord dere skal kjøpe, og kjempeflott spisebord også! Det skal bli gøy å se når dere har fått møblene i hus og på plass. =)Også lurer jeg på hvor du har kjøpt pleddet som ligger under "her regjerer mor"-innlegget? Er det i det hele tatt kjøpt? Har du evt en oppskrift? Pretty please... Det er dritlekkert!Ja i det hele tatt, jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: Det er er en veldig koselig blogg du har Anine! Jeg er faktisk innom nesten hver dag!

Horn Interiør

14.08.2011 kl.13:36

Kjempefin lykt! Nesten koseligere å være hjemme synes jeg, slippe stress og mas.. Og mye koseligere ute på restauranter når det ikke er så ofte synes jeg :)

Manuela - "Mrs Hardy"

14.08.2011 kl.20:10

God søndag!Wow for en tøff lykt, so nice ;)

Anonymous

15.08.2011 kl.18:19

Så nydelig lykt!! Tror jeg må ta meg en tur på Moodies snart :) Får jeg spørre hva den kostet? Hilsen Linn :)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits