SMÅ OG STORE GLEDER!

Med sommeren på hell er det viktig å ha noe å glede seg til! Her er noen av tingene jeg gleder meg til fremover... :)

Jeg gleder meg til å bli tante igjen! Martine venter jo barn any time!!! 
Og så gleder jeg meg til Londontur sammen med Fredrik. 
Blir så kos!
 Og høsten... 
Den vakre årstiden hvor vi interiørloggere viser våres lune og stemimgsfulle bilder. Og ikke minst turer i den friske høstlufta med min lille familie. :) Det er lykke det!
 Og jul. Hvem er vel ikke glad i jula? 
Da skal Villa von Krogh "jules opp" med årets pepperkakehus og huset skal pyntes! 
Godt å ha noe å glede seg til, for man vil jo liksom ikke gi helt slipp på sommeren. Men må man så må man... Vi har vel ikke noe valg. :) 

Nå skal Emma og jeg lage middag, så kommer vel gull nr 2 snart hjem fra jobb. :) Sushi på menyen i dag! Mmm, enda en ting å glede seg til...

Gleder dere dere til noe spesielt da?
Ha en fortsatt fiiin dag!!!
Klem

8 kommentarer

Precious Home

16.08.2011 kl.16:48

Sant så sant!Jeg tviholder på det som er igjen av sommeren, men ser at det snart ikke er vits....Høsten er jo en veldig fin tid det også;)

Myke minutter

16.08.2011 kl.17:33

Jeg gleder meg til det samme som deg, først høsten og så julen som jeg virkelig elsker, ikke minst planleggingen og pyntingen :) Forventningene er halve moroa for min del :) Kanskje det også blir en kjærestetur til Paris i høst. Ha en fin tirsdagskveld!

Karma

16.08.2011 kl.18:00

Jeg er helt enig, det er kjempeviktig å ha noe å glede seg til. Jeg er veldig glad for at jeg klarer å glede meg over de små tingene i livet. Ser jeg en fin krukke i en butikk, kan jeg gå og tenke på det i flere uker:)Klem Kaja :)

Lottemora

16.08.2011 kl.19:16

Takk for at du minnet oss på om hvilken fin tid høsten faktisk er :-) Ha en fin kveldLotte

?Ninas hjem & Super-Lille?

16.08.2011 kl.20:05

Jeg er i grunn MEGET spent på tiden fremover. Blir VELDIG rart å flytte fra Oslo til Tr.lag. Er med skrekkblandet fryd, kjenner jeg. Håper det blir mye å glede seg over, men det blir nok en blanding av følelser tenker jeg.Vi skal nå leie et hus i 1 år før vi tar over hjemstedet til min mann. Huset vi leier er på ingen måter `bloggbart`, for å si det slik! (dårlig leiemarked) MEN - vi skal pusse opp mange hundre kvm, og DET er noe å glede seg over. Oppussingen av gåreden vi skal overta neste år starter allerede i høst, så DET blir moro (og absolutt bloggbart :))Så ja, mye å glede seg til, men og MYE spenning!Klem

Anonymous

16.08.2011 kl.20:37

Ja, det er viktig å ha mye å se fram til. Og denne høsten har jeg masse stort jeg gleder meg til:Flytte i nytt hus og lage et nytt "rede" for familienHandle og forberede til lillebrors ankomst.Og på slutten av året det aller viktigste - skal få møte den lille gutten som sparker så livlig og masse i magen min.Bedre høst kan det ikke bli:)

Kristin

16.08.2011 kl.20:41

Herlige herligheter du gleder deg til! Jeg gleder meg også til jul... hihi:)Ha en flott kveld!Klem fra Kristin

Villavoni

16.08.2011 kl.22:59

Det er godt å ha noe å se frem til i disse dager når man motvillig må begynne å innse at høsten virkelig er på vei og at det er 1 år til neste gang man skal få kjenne varmen. Men det er jo mye bra i vente også.

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits