ADDICTED

God fredagskveld! :) Og tusen takk for alle gratulasjonene. Hun er en nydelig liten velskapt frøken! Emma og jeg gleder oss veldig til å besøke Jenny på Ahus i morgen. :) Kose baby... Finnes det noe bedre mon tro?

Bilde av Emma tok jeg på torsdag morgen. Hun har nemlig blitt smittet av kusinen sin Josefine, og fått helt dilla på Justin Bieber. Han fikk til og med være med under frokosten, og det var en dypt konsentrert frøken med full av beundring som spiste frokosten sin. Rettelse, som forsøkte å spise frokosten... Hun glemte det. :) En smule betatt kanskje? Disse barna... De er jo så gode!

Emmagull og jeg er alene hjemme i helgen, så vi skal bare gjøre koseting. Handle gave til Jenny, bake boller, gå tur og selvsagt dra på barselbesøk. Fredrik er på fisketur i Sverige. Nyter den siste visningsfrie helgen på en stund. Godt for han å koble av litt. :)

Det skal jeg gjøre nå også. Se om det er en fin film og bare slafe helt i godkroken. Mmm, fredager er herlige!

RIKTIG GOD HELG alle sammen!
Klem

9 kommentarer

Myke minutter

19.08.2011 kl.21:01

Hihi, de skal tidlig krøkes ja :) Ha en glitrende "jentehelg"! Klem

Precious Home

19.08.2011 kl.21:52

Hørtes ut som en koselig helg...bare dere jentene;) Ser fram til når Jessica blir på Emma sin alder, men nyter selvfølgelig barseltiden også:) En herlig tid!God helg!

Barnelykke

19.08.2011 kl.22:31

Herlig! Tar helt av dette her med J.B :)Lekkert fat by the way ;)B I R T E

Ninas hjem ? Super-Lille

19.08.2011 kl.22:33

Hihi, søte snuppa!

Anette

19.08.2011 kl.22:44

Gratulerer som tante igjen Anine! ;) Sånne bebiser er jo bare det beste som finnes. Kan bare se og lukte i timesvis! Kos dere med jentehelg! ;)Klem, og god helg!

Rom for Detaljer

19.08.2011 kl.23:26

Gratulerer så mye med din lille niese! Alltid stort når en ny verdensborger blir født ;-)Har selv problemer med blogger idag som du hadde igår.. virker som den har hengt seg opp. Utrolig irriterende.. God helg!Klem fra Karianne

Fru Andersen

20.08.2011 kl.18:46

Gratulerer med den lille niesen, Jenny!Nydelig navn, jeg gikk på skolen med en som het Jenny, og har alltid likt det navnet så godt! Her er J Bieber blitt helt ut, hihi, men så er jo mine jenter eldre enn din da. Morsomt det der hvordan de kan være så fasinert av noe(n)! Kos dere resten av helgen også da!

Anonymous

20.08.2011 kl.22:23

Hei og takk for fin blogg! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den flotte karaffelen som står til venstre i bildet? Jeg har vært på utkikk etter slik lenge, men kan ikke finne det. Mvh, Hilde

Villa von Krogh

21.08.2011 kl.10:09

Hei Hilde. Karaffelen er arvet. Slike finner du sikkert på loppis! :)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits