JENNYBABY!

Hei dere! :) Her kommer et bilde av det nye vidunderet i familien. Lille Jenny, min vakre lille niese.
Jeg er om mulig enda mer babysyk!!! Emma kunne nok også tenke seg en lilesøster hun også tror jeg. :) Forståelig nok...

Jeg har desverre ikke fått tatt bilder av de små putene i dag. Det kom opp noe sånn plutselig, så da måtte Anine hive seg rundt her. Kjedelig, for jeg hadde jo planlagt pute innlegg! Jaja, jeg får ha det tilgode til i morgen. 
Hvis det er noen som har sendt meg mail om å holde av store puter tidligere og som ikke har fått mail av meg i helgen så håper jeg dere sender meg en mail på interiorglede@gmail.com. Jeg ser det en noen mail som er blitt borte. 

Ha en fortsatt fin mandag alle sammen! :)
Klem

7 kommentarer

visbysjarm

22.08.2011 kl.22:27

Gratulerer med din lille niese! Så vakker hun er ;-)

Precious Home

22.08.2011 kl.22:30

Så vakker hun er!Om hun ikke får en lillesøster har hun jo en alldeles nydelig kusine:)Ønsker deg en riktig fin mandagskveld Anine!Klem Jannicke

Villavoni

22.08.2011 kl.23:01

Å heldig deg som får bli tante. Det er ikke alle som får det. Min søster kan ikke få barn. Men skjønner at det er sårt for deg også som sikkert har veldig lyst på selv. Men du får nyte babytiden med Jenny, den tiden er bare helt fantastisk.

Har en drøm...

22.08.2011 kl.23:30

Tnååå, så fiiiin ♥Elsker BABY'er;))Kos dere!Klem Line

vimza

23.08.2011 kl.08:33

Gratulerer sååå masse med den vakre bebisen :) <3 Herlig tid, nyt masse :) stor klem!

Benedicte

23.08.2011 kl.08:54

Åhhh, så nydelig hun er. Dere må nyte det i fulle åndedrag! For 8 mnd siden hadde jeg en sånn liten bylt selv, og nå spaserer hun rundt bordet. Tiden går utrolig fort når man har småbarn.

Silje Kristin

23.08.2011 kl.09:12

Skjønne Jennybabyen :)Du har også ei utrolig skjønn jente ser jeg :)Håper du har en fin tirsdag, klem fra Silje

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits