NOE SÅ SMART!

Heisann hoppsan! :) Anine er stadig på jakt etter inspirasjon til huset. Og denne gangen var det den påtenkte vinkjelleren som ble prioritert. Og på min jakt og søken på nettet kom jeg over disse 3 bildene igjen. Tenk å ha en slik vinkjeller som dette! Helt genialt... Må virkelig si jeg liker denne løsningen veldig godt, men jeg vil nok heller hatt et lite, eller nei, et ganske stort rom i kjelleren med buet tak...

Selvfølgelig i teglsteinen! Vi har fortsatt 3,5 pall med stein igjen, så det er ikke umulig med et buet tak! Eller hva sier du Fred? Tenk deg et avlangt rom med langbord, masse god vin, buet teglsteinstak og en nydelig krysallampe! Ja, for vi må jo ha litt glam der også! Hvis ikke blir det jo ikke "Shabby Glam" som resten av huset. :)

Fruen med venninner sier ja takk til vinkjeller og nei takk til "gutterommet". Er jo mye mer hyggelig med en vinkjeller! Eller hva damer?
Den vakre krystallampa som jeg sikler på til min drømmevinkjeller er fra 2Søstre på Sandvika Storsenter. Just as you know! :)
Jeg får vel sette på turboknappen og være flink jente i dag. Vi blogges med putebilder senere dere! 
Ha en stålende fin tirsdag kjære dere!!! 
Klem fra dagdrømmer

11 kommentarer

Lys Nostalgi

23.08.2011 kl.10:32

Smelt! Så fint!Krystallampen var skjønn....Ha en fin dag!

lillesommerjenten

23.08.2011 kl.10:37

Helt genialt! Men tror sambo måtte få lov til å hente vin for jeg hadde vel fått helt klaustrofobi. Stilig blikkfang iallefall! :)

Blåveispiken

23.08.2011 kl.10:44

Såå stilig! Ja, en slik kjeller skulle vært obligatorisk. Hadde blitt mange romlemantiske kvelder det ;o) Ha en finfin dag i det nydelige været!! Klemmer, Marianne

Bente

23.08.2011 kl.10:53

Den vinkjelleren hadde vært perfekt for meg. Drømme. Bente

Barbro

23.08.2011 kl.11:43

åååå..... ja tenk å hatt en vinkjeller !Det var smarte løsninger du fant der ja :-)Drømmen det.Ha n fin dag videreKlem fra meg :-)

Precious Home

23.08.2011 kl.12:21

Merker at jeg må lære meg å like vin assa:)Utrolig flott med vinkjeller da...og er enig med at lyskronen må med;)Ha en fin dag!

visbysjarm

23.08.2011 kl.12:42

Så koselig med vinkjeller! Og så fint det hørtes ut med teglstein og med den fine krystallampen ;-)

Love Lemon

23.08.2011 kl.13:47

Herlig!!! Elsker vinkjelleren. Fantastisk ide med en luke i gulvet synes jeg. Ikke umulig å få dette til i en leilighet i storbyen. Dette skal uten tvil inn i min nye leilighet! Jeg har også en blogg der jeg tar for meg alt annet enn interiør så veldig gøy å få inspirasjon fra deg. Ta gjerne en titt innom siden min hvis du vil. :-)

Rita

23.08.2011 kl.17:57

Så utrolig smart! Må vel lære meg å like vin om jeg skulle hatt en slik kjeller:)Ha en fin tirsdagskveld!Rita

Manuela - "Mrs Hardy"

23.08.2011 kl.18:45

Sånnonen trapper nedi vinen er jo geniale, og ikke minst dekorative med lys å alt, aiaiai.

Mette Irgens

23.08.2011 kl.22:18

Har sett denne vinkjelleren før, helt fantastisk. Og skikkelig praktisk ;)Klem, Mette

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits