JEG HAR DÅRLIG SAMVITTIGHET

Da var kvelden her og jeg er på plass i godkroken. Med macen på fanget er jeg klar for å blogge litt og svare på noen mail. Det er slik kveldene ofte er her i kroken min. :) Koselig, men også med en liten klump i magen. En dårlig samvittighets klump. 

Jeg vil bare si at jeg er veldig glad for alle mail og hilsener dere kommer med. Jeg synes det er veldig koselig! Det som ikke er så koselig er at jeg stadig henger etter på innboksen min. Nå var jeg noenlunde ajour i går kveld, og da jeg åpnet mailen i dag morges var det 60 nye mail. Jeg håper dere har forståelse for at jeg ikke rekker å svare på alle mail. Veldig lei meg for det, men tiden med barn, jobb, hus, blogg, mann, hunder etc tar sin tid. Sånn er det for alle, og jeg er intet unntak.

Når det gjelder diverse ting som dere lurer på ang møbler, fargekoder, leverandører og andre husting så skal det meste være skrevet ned under tag'en INFO HOUSE som dere ser under headeren. Dere må gjerne sende meg mail også, men jeg kan ikke garantere svar nå som det er så stor pågang. Dårlig samvittighet for det... Men jeg makter bare ikke.

Jeg har også veldig dårlig samvittighet for alle dere som titter innom støtt og stadig og legger igjen en hilsen eller en kommentar. Før så hadde jeg mer tid til dere andre bloggere, og det savner jeg. Jeg håper jeg får mer tid til dere!

Det var litt om det... Synes det er viktig å fortelle dere hvordan ståa er om dagen. Jeg vil ikke at dere slutter med å kommentere eller sende mail, men ber bare om forståelse for at ikke alt blir svart på. Jeg prøver så godt jeg kan. 

Nå er det bare å hoppe inn i mailen. Skal bare hente meg et glass med rødvin først... Mmm... Høststeming med vin er ikke feil! ;)

Ønsker dere en nydelig kveld! Og varmt velkommen til de følgerne her inne! Kos at dere fant veien til meg. :)
Puss puss

11 kommentarer

Lys Nostalgi ?

24.08.2011 kl.21:08

Kos deg, Anine, og ha ALT ANNET enn dårlig samvittighet! ♥Glad jeg har funnet bloggen din, den er helt fantastisk!God klem!!

Mette Irgens

24.08.2011 kl.21:12

Alltid hyggelig innom bloggen din. Synes ikke du bør ha dårlig samvittighet, men greit å informere så en bare venter og venter ;)Ha en fortreffelig kveld videre.Klem, Mette

Villa von Krogh

24.08.2011 kl.21:19

Tusen takk dere. :) Klem

Vibeke

24.08.2011 kl.21:31

Herremin, Anine. JEG rekker ikke svare på alt, og bloggen min er pitteliten i forhold til din. Tror nok de fleste forstår!!Kos deg i sofaen ♥*klem*

Daisys home

24.08.2011 kl.21:35

Følger bloggen din daglig. Og tror nok du har svart meg de gangene jeg har spurdt om noe jeg har lurt på:)setter pris på det skal du vite:)Vet åssen dette kan være selv om jeg på langt nær har de samme besøkstall som du har..Etter som jeg har dilla på alt som gjelder " store " veggklokker....kan nemelig ikke se meg mett på den grønne ...skjønne som pryder veggen din :))Så spørsmålet mitt er om du har peiling på om denne er å få kjøpt noen steder?..Skjønner jeg kontaktet Zanz ...og de kunne gi meg beskjed om at de var tom og ikke kunne den skaffes lengre..:(Ha en fortsatt finfin kveldklem

visbysjarm

24.08.2011 kl.21:39

Jeg syntes ikke du burde ha dårlig samvittihet. Jeg syntes du er flink jeg. Blitt veldig glad i bloggen din! ;-)

Precious Home

24.08.2011 kl.22:26

Ikke ha dårlig samvittighet! Jeg setter stor pris på innleggene dine og kommenterer gjerne:) Innleggene dine er en glede i seg selv:)Ha en fin kveld søte du:)

Bergfrua

24.08.2011 kl.22:50

Nyt det gode i glasset :)så utrolig moro at du er populær :) Ingen overraskelse med denne fine bloggen :) Kjempe moro!! Stå på videre :)

Anonymous

25.08.2011 kl.12:09

Heisann,Har fulgt bloggen din en god stund og må bare starte med og si at jeg er.... MEKTIG IMPONERT altså.....!!!!Woooow, du har en fantiastisk stil og et nydelig hjem! Blir Like overraska hver gang jeg går inn her, for der var det jammen et nytt innlegg - igjen!! :) herlig!:)Så dårlig samvittighet høres helt fullstendig nonsense ut for meg, slutt med det med en gang, ok?? :)Ha en fortsatt nydelig dag, gleder meg til flere fine innlegg fra deg... Svare på mail eller ikke... ;)Tidlig-høstsol-hilsen fra Christina

Ann-M

25.08.2011 kl.12:52

Du skal da ikke ha dårlig samvittighet, syns jammen du er effektiv nok uten å svare noen som helst jeg. Er daglig innom bloggen din og lar meg stadig friste og imponere av alt du gjør, har og tipser om. Flink er du ;)

leni

25.08.2011 kl.18:55

det er ikke noe å ha dårlig samvittighet for ;) de som leser og skriver til deg vet at du har mange å svare og når du skriver slike innlegg så blir vi glade! ;) vi vet at vi i tankene dine er og at du blogger,jobber,er mamma,kone og det som er ;) utrolig flott og koselig blogg du har! ;)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits