JENTEKVELDEN VÅR...

God kveld dere! Jeg har storkost meg på Olivia med disse nydelige damene! Så koselig! :) Jeg synes vi bør bli flinkere til å møtes dere... Hva noen timer med jentene gjør med humøret. Man fjaser, ler og koser seg sammen. Helt herlig! Den blide blondinen er Trine og den mystiske damen er Hege. En viss person av disse jentene ville veldig gjerne ha bilde av seg selv på bloggen min, så da får dere servert bilder av alle jentene slik at ikke hun med hele to bilder føler seg truffet. ;)
Charlotte og Christel er de fine damene over. Noen kjenner kanskje igjen Lottemor fra bryllupet vi var i tidligere i sommer? :) Og under her har vi Stephanie, meg med snurpemunn og Heidi. :)
Trine sto som vanlig for litt humor. Denne gangen fikk vi le av babybildene av henne... :) Ler enda! Sorry Trine, men det umulig å la være...
Så tusen takk for en deilig middag med tilbehør! Dere er goinger! 

Nå er det snart natta her i huset, så da blogges vi i morgen. Jeg har tatt nye bilder av trappa ute. :)
Fortsatt fin kveld dere!
Klem

4 kommentarer

Anonymous

25.08.2011 kl.22:11

Fineste Anine, nå ler jeg godt her jeg sitter med puten min <3 Ses snart <3 Trine

Anonymous

25.08.2011 kl.22:26

Så vakker du er Anine!Det såg skikkelig koselig ut det der! Venninner er livets dessert:) Ha en fin kveld videre:) Klem fra Sarah :)

Anonymous

29.08.2011 kl.10:46

hehe leste innlegget først nå, men følte meg ikke truffet :) koselig kveld med herlige jenter. klem Hege

Villa Drømmeverden

29.08.2011 kl.22:43

Jentekvelder er et must! Herlig!En spesiell hilsen til Trine, herlig å se smilet hennes igjen! (vi jobbet sammen på sats strømmen:)Klem fra Margit

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits