GOD KVELD FINE DERE!

Med en vakker regnbue over Konglungen i kveld kan vi vi skrinlegge august og ønske september velkommen. En sommermåned med mye grått vær gir oss i det minste en fin regnbue helt på tampen. :) Et nydelig syn!

Med september kommer høst og alt det fine med det. Jeg elsker høst!!! Gleder meg til fårikål, gulasj, skogsturer med Copper, kakao, peiskos og familiehygge. Høst er en "varm" kosetid. :) Hvis dere fikk lyst til å lage gulasj kan dere trykke der inn HER.
Jeg har lagt ut en oppskrift fra et av matbladene mine. :) Nam! Det er snadder det... Hva er typisk høst for dere? Noen som har noen gode oppskrifter på "høstmat"? Da må dere gjerne legge igjen linken under her i kommentarfeltet.

Og dere! tusen takk for god bedrings hilsener. Formen var ikke på topp i går, men penicillinen gjør nå sitt. I dag har jeg værtfall vært feberfri! Og da er kroppen straks mye bedre... Feber er virkelig noe herk!
Spesielt når man vil fikse ting hjemme, men er for slapp. Ikke bra! 

Oppvasken står på kjøkkenbenken fra i går, så jeg får vel komme meg inn dit. :) Fredrik holder på ute, for i morgen kommer belegningssteinen. Hurra hurra hurra! Nå blir det snasent på tunet! 

Ønsker dere alle flott kveld videre! 
Klem

8 kommentarer

visbysjarm

31.08.2011 kl.20:59

Nydelige bilder! Koser meg med høsten allerede jeg. Her er det ullpledd, kakao og masse tente lys ;-)

Sìv`s verden

31.08.2011 kl.21:07

Høsten er utrolig fin,min favoritt årstid:)) Fortsatt god bedring Anine!Klem

Seek for Antique

31.08.2011 kl.21:27

God betring!

Cecilie Marie

31.08.2011 kl.21:47

Jeg elsker høsten! :)- Eplekake / Eple og kanel muffins- Kanelboller- Masse levende lys- Store mengder te- Varme strikkede plaggJeg bruker å lage helt enkel muffinsrøre og peise på med kanel og kardemomme i røra:) Så legger jeg biter av epler og et par rosiner i hver muffins og strør godt på med sukker og kanel :D KJEMPEGODT! :D

Pernille

31.08.2011 kl.22:35

Jeg er nok aller mest glad i sommeren og våren selv, men høsten har absolutt kosefaktor den og. Aberet er at dagene plutselig blir "kortere" når det blir tidligere mørkt. Typisk høst for meg er å fyre i peisovnen, å tenne stearinlys når det mørkner ute, kakao i koppen, sofakos, fuglejakt med vofsen, å finne frem støvlettene, de varme jakkene og den lange løpetightsen. Joda, høsten er fin den også:)Fortsatt god bedring, Anine! Og lykke til med nytt prosjekt; legging av belegningstein! Det blir nok kjempebra:)

Anna

01.09.2011 kl.09:09

Jeg er også veldig glad i høsten. Tente lys, en god bok og en herlig, varmende suppe til middag. Min favorittsuppe er tom kha gai eller minestronesuppe. Til minestronesuppa bruker jeg en oppskrift fra Nrk: http://www.nrk.no/programmer/radio/nitimen/1.869673 Helt fantastisk god! :)

små og store drømmer

01.09.2011 kl.12:25

Så fint bilde.Til og med to regnbuer på en og samme gang :)

M and T

03.09.2011 kl.20:48

Nydelig bilde! -levdrømhusk-T

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits