HYTTELIV...

God tirsdag godtfolk! :) Her kommer noen fler bilder fra Hafsloturen vår i helgen. Denne gang fra lørdagen.

Skal si det var en vakker soloppgang! Eller hva? Helt magisk...
Mamma og Pappa fikk nyte hyttelivet og var ganske så flinke til å vaske opp. Til å ikke ha vært på hyttetur på 22 år var de overraskende tilpassningsdyktige. :) Mor selv lager frokost i bakgrunnen, mens lillegull leker med dukkene.
Og etter en lang og deilig frokost var det ut på tur. Solvorn, Sogndal, besøk hos oldemor og en liten tur på svigefars grav var det vi rakk denne dagen. Jeg har tatt noen herlige bilder fra Solvorn som kommer litt senere. :) Noen som har vært der før? Det er en perle av sted!
Copper & Honey, våre søte vofser. :)
Oldemoren til Emma er 100 år. :) Litt av en dame!
Etter en lang dag ute bar det tilbake på hytta på Tvangen. Og så var det tid for å lage middag og kose seg med nydelig rødvin som Mamma hadde tatt med.
Mmm... Savner hyttelivet allerde jeg. :) For det er ingen ting som er som å koble helt av med familien i disse vakre omgivelsene.

Vel hjemme igjen, så jeg får vel gjøre litt husarbeid før middag. 
Og dere! Nå har Villa von Krogh passert 2 millioner besøkende, så snart er det tid for gavedryss! ;)
Det gleder jeg meg veldig til.

Ha en skjønn dag videre! Så sees vi senere.
Klem

9 kommentarer

Anita

13.09.2011 kl.16:29

Hei :)Solvorn er ei perle!! Er så nydeleg der, drømmen må vere eit sommarhus der ;)Tror faktisk at eg såg deg på Livslyst i Sogndal på laurdag, kan det stemme?? Men kobla ikkje at det var deg.. Var iallefall ein interiørbloggar der :) Har lest bloggen din lenge- så artig å lese at du skriv om Sogn :)Klem Anita

Villa von Krogh

13.09.2011 kl.17:16

Hei Anita. :) Jeg fikk ikke til å kommentere noe på din blogg for det kom ikke opp noen innlegg.Det stemmer nok at det var meg du på Livslyst. :) Var der med hele gjengen. Koselig butikk med mye fint! Synd du ikke kobla at det var meg da, for da kunne vi jo hilst. :)Ha en fin dag videre i vakre Sogn og Fjordane!Klem fra meg

stallnilsen

13.09.2011 kl.17:45

Ser ut til at dere hadde en kjempefin tur, og for en flott 100 åring;)Kjempefine bilder, ha en fin kveld, hilsen Lisbeth ;O)

Daisys home

13.09.2011 kl.18:06

Kjempefine bilder du viser..Skjønner at det har vært en superflott tur :)Ha en fin kveldklem

Anita

13.09.2011 kl.18:24

Hmm, må vere noe galt med bloggen :/ Men kanskje eg ser deg neste gang du er på disse kanter:)Klem

Anines hvite verden

13.09.2011 kl.18:54

Så flott sted, og fine bilder! :) Klem Anine

Lottemora

13.09.2011 kl.19:13

For en perle! Og det første bildet var jo helt magisk da! Gratulerer så masse med 2 mill besøkende. Utrolig gøy og velfortjent! Ha en finfin kveld videre. Regner med du også skal kose deg med Greys snart. Klem Lotte

Anonymous

13.09.2011 kl.20:02

For et fantastisk sted! Og for et nydelig bilde av Emma og Oldemor. Her er kjemien i orden :-) Hilsen Anette

Elisabeth H

13.09.2011 kl.21:49

Nydelige omgivelser, skjønner at dere nyter livet og slapper av der : )

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits