OH YES!!!

God morgen. For en fin dag! Solen skinner, så planen med å jobbe utendørs passet jo bra. :) Formen er bedre, takk og lov. For Anine har da ikke tid til slikt. I dag skal vi gjøre diverse ute. Sette opp rekkverk ved vaskerommet og male de, svigermor og Sarah (svigerinne) kommer for å begynne å gå igjennom alle tingene som står i ekser i kjelleren, plenen skal klippes og en del materialer skal ryddes opp i. Ja, vi har nok arbeid for en lørdag! :) Jeg kommer helt sikkert til å ta noen utebilder i dag! Av trappa vår osv... Vi er kjempefornøyde!

Jeg håper dere får en nydelig høstdag dere også. Nyt solen om den titter frem. :) Det skal værtfall vi. 

Og dere! Jeg synes det er så gøy at dere liker premiene i gavedrysset!!! Det kommer enda fler... Fiiine premier.

Vi blogges. 
Puss puss fra 
dama med den rosa kaffekoppen, :) 

4 kommentarer

Anonymous

17.09.2011 kl.13:26

Sender over masse klemmer <3 Trine :)

Páginas de Rose

17.09.2011 kl.16:18

Du har en nydelig dag, spis velsignelser Jehova.BjRosehttp://amigasqueengordam.blogspot.com/

Villa Drømmeverden

17.09.2011 kl.20:47

Deilig å nyte høsten og holde på ute.Her i huset sovnet Pernille kl.18 på sofaen etter en effektiv dag ute:)God helg videre!

Ege

18.09.2011 kl.02:33

Blir litt vemodig med høst, selv om sommeren ikke var rene sommeren å skryte av...

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits