LOVELY!

Heisann! Jeg var så sent hjemme fra jobb i går, så da var det bare å gå å legge seg med en gang. Derfor ingen kveldsinnlegg i går. :) Men nå fikk jeg en liten luke her! Og jeg tenkte å vise dere litt inspirasjon fra Sköna Hem. For nå er jo loppesesongen i gang igjen, og her er det typiske møbler fra loppis. Som vi som regel (værtfall før) hadde malt hvite. Men her ser dere hvor fint det kan være med kontaster! Nydelig spør du meg. Så har du loppemøbler vil jeg anbefale å ta noen runder med deg selv før du evt maler de. :)

Nå skal jeg farte avgårde på interiørveiledning i Oslo! Så vi sees vel litt senere i kveld... PS! De brune gardinene jeg har kjøpt er fra Moodies i Asker! Siv sender gjerne om noen har lyst på samme.

Ha en fin onsdag så lenge!
Klem

9 kommentarer

Sanselig interiør

28.09.2011 kl.14:35

Lekkert!

Camillas romantiske hjem

28.09.2011 kl.15:16

Kjempelekkert med kontraster, begynner å bli mer og mer glad i naturtoner selv:) Klem:)

Livy

28.09.2011 kl.15:21

Nydelig!! Jeg liker godt kontraster! Ønsker deg en fin onsdag! Klem fra livy

Fru Andersen

28.09.2011 kl.16:54

Oi, ja etter å ha sett disse bildene skal jeg heretter tenke meg om litt ekstra før jeg finner frem hvitmalingen. Det var utrolig lekkert med disse mørke tremøblene mot alt det lyse!Ha en flott onsdagsettermiddag!

Har en drøm...

28.09.2011 kl.17:14

Lekkert!! Jeg får og mer og mer sansen for kontraster;)Kan bli litt vel mye hvitt!!Ha en finfin kveld, søte ♥Klem line

Villa Wikan

28.09.2011 kl.20:01

Nydelig =) Ja, er mye som er fint selv om det ikke males hvitt. Liker også gamle ting som blir malt i spenstige eller pastellfarger =)Ha en fin kveld du også! =))

Yvette

30.09.2011 kl.14:56

I like your blog ! These pictures are very inspiring, I love when the whole house is painted in white, it looks very classy,elegantly and stylish :) You are welcome to visit my blog http://le-yvette.blogspot.com greetings! :)

interior decorator burlington

03.10.2011 kl.09:25

Awesome post... looking so great...! I really like your theme style and design. Thank you for providing nice tutorial!

Upholstery

01.05.2013 kl.12:44

Nice one, there is actually some good points on this blog some of my readers may find this useful, I must send a link, many thanks.

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits