HELLO!

Hei kjære dere! Da er vi vel hjemme igjen etter en fantastisk tur. :) Vi kom sent i går kveld og i dag har det vært ganske hektisk på jobb, så derfor har jeg ikke fått blogget før. Men nå er jeg altså her!
Opplagt og blid! ;)

Lille gullet vårt stakkars er ikke fullt så opplagt. Hun våknet med en haug av røde prikker over hele seg i dag morges, så nå har de berømte vannkoppene kommet på besøk. Like så greit å bli ferdig med det i grunn. Bedre nå enn senere... Og med en prikkete liten Emma får Fredrik og jeg får bytte på å være hjemme denne uka. Jeg skal være hjemme på onsdag og tenkte å invitere Mormor på bursdagskake og nydelig sjokolade som jeg har fått av Siv på Moodies. Emmagullet fyller nemlig 4 år. :) Med andre ord en skikkelig stor jente! Synes hun selv værtfall. Søta mi.
Jeg har forresten hentet gardinene fra Moodies i dag, så nå skal det strykes og henges opp nye gardiner i stua og spisestua. Gleder meg! :) Stor voksen, små gleder.

Vi blogges siden i dag! Og da kanskje med noen London bilder... :)

Ha en finfin mandag så lenge!
Klem

7 kommentarer

Nina

03.10.2011 kl.18:32

Flott den lysestaken, som eg ser litt av på bildene. Er det den fra KID?

Moccashusblogg

03.10.2011 kl.18:42

God tur hjem og God bedring til Emma. Ha en fin uke klem =)

Ninas hjem ? Super-Lille

03.10.2011 kl.18:59

God bedring til Emmagullet!Har giveaway på bloggen min, om du vil bli med :)Klem

Anines hvite verden

03.10.2011 kl.19:23

Velkommen hjem igjen ;) Håper lille Emma blir frisk raskt! her har forkjølsen kommet.. :/ Ha en fin fin uke! Klem

Anonymous

03.10.2011 kl.19:27

Da mine barn fikk vannkopper (og jeg for 2. gang (dårlig immunforsvar)) så klippet jeg neglene på fingrene så det blir vanskeligere å klø hull på koppene og for å forindre framtidige arr. Så kjøpte jeg en spray på apoteket som blandt annet inneholdt kvitvask. Husker ikke hva den het, men den lindret noe helt fantakstisk. Om du spørr de på apoteket så vil de hjelpe til å finne sprayen. For en flaske med kvitvask blir det bare kliss og gris med og det lindrer ikke på samme måte. Bad hjelper også...Lykke til, og god bedringe.Mvh Elisabeth (helsesøster)

Bodil

03.10.2011 kl.20:53

Velkommen hjem og velkommen til vannkopper! Greit å bli ferdig med de ja:-)Kos deg hjemme med jenta di!!klem Bodil

Fru Glitters Hus

03.10.2011 kl.20:59

Huff er jo aldri noe gøy når de små gullene er syke.God bedring til lille snuppa de.Nydleig lyse stake på bilde.Ønsker deg en fin kveld sammen med stryke jernet.Klemmer fra Ine

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits