HOME&COTTAGE

Hei dere! :) Tirsdag kveld var jeg på Home&Cottage sin boklansering av boken Home&Cottage; Med ett ben på jorden og sommerfugler i magen. Boken er veldig koselig og en perfekt "coffe table book". Jeg liker å ha fine bøker liggende fremme og gjestene blar ofte i de. Så min ligger i kurven på bordet i stua. :)

Apropo Home&Cottage. Venninnen min Stephanie og jeg skal ta en tur til butikken deres i Drammen nå. Stephanie overtar huset sitt i morgen, så da må litt interiørshopping til. :)

Fler bilder fra boklanseringen kommer senere i kveld når jeg er hjemme fra interiørveiledninge mine.
Så da tastes vi siden!

Ha en fott dag så lenge.
Klem

4 kommentarer

Har en drøm...

13.10.2011 kl.16:34

Du var og der ja;)Heldige ♥Den boken ser knallfin ut!!Kos dere på shopping;)Klem Line

Sivs hus

13.10.2011 kl.19:10

Hei, ja den boken ser flott ut. klem Siv

Lykkehjertet

13.10.2011 kl.20:21

Må nok anskaffe meg den, kan tenke meg en oser av inspirasjon!

I mitt hjerterom

17.10.2011 kl.21:27

Hei!Først må jeg bare si; for et aldeles nyyydelig hjem du har! Breath taking :)Å så lurer jeg fælt på hvor du har kjøpt denne kurven med den flotte boka i?Skulle så gjerne ha hatt en slik :)~Natalie~

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits