DRESSED IN BLACK

Heisann! Jeg serverer litt inspirasjon på fredagskvelden fra min nyeste inspirasjonskilde Kelly Hoppen. Sort, elegant og sofistikert! Jeg LIKER! Legg merke til detaljene som lys under kjøkkenskapene, uplights og den smale "stien" på gulvet på badet og de fine kontrastene. Nydelig! Nå kan jeg angre jeg på at vi ikke la upligths på dusjveggen vår. Jaja, neste gang kanskje... :)
Nå får vi straks besøk. Skal teste ut en vinflaske eller to. :) Koselig!

Ha en herlig fredag videre alle sammen!!! Så sees vi i morgen. :) Og kanskje det til og med kommer noen grusomme bilder fra kjelleren vår. Den skal nemlig tømmes og vaskes ned for sparkelstøv. Huffamei!
 
Klem 

3 kommentarer

My home is my Castle - by Kari

11.11.2011 kl.19:22

For å si det rett ut... Dritstilig ;)Kos deg ikveld og ta ett glass for meg og ;)Klem,Kari

vimza

12.11.2011 kl.11:02

Himmelsk :) jeg er forelska i den stilen der :) Har lett lenge etter noe perfekt inspirerende og der kom du med det :) Denne sia skal bookmarkes :)TUSEN TAKK :)klem Yvonne!

Birgitte Svendsen, 32 år

12.11.2011 kl.12:08

Kjempe flott hjem!:)Badet var råflott!!

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits