TIRSDAG OG FULL FART!

God kveld, god kveld! Vel hjemme, mmm godt! Copper og jeg har nemlig startet på et nytt dressurkurs, og i dag var første gangen. Jeg bare undrer på hvorfor jeg alltid skal velge å gå på kurs i vinterhalvåret!?! :) Jaja, jeg får pakke meg inn i en stygg dress...

Apropo innpakking dere... Jeg sa jo at jeg skulle jule opp huset bittelitt, og da er jo svibler tingen. Hentet litt mose ute og pakket inn sviblene i litt mose før jeg satte de i krukkene sine. Synes det ble ganske så ok! Må virkelig si jeg gleder meg til jul, men det hadde gjort seg litt med snø altså. Synes virkelig det. ;) Eller?

Jeg får nesten svare på noen mail og komme meg bort i godkroken etterhvert. Kankje jeg skal titte på nett etter julegaver? Og kanskje jeg skulle sette sammen noen julegavetips til dere? Ka dokke trur? 

Vi sees i morgen, og da med en gledelig nyhet til dere som vil ha stooor hvit pute til jul. 

Ha en flott kveld videre!
Klem


Fra venstre: Grønn potte fra MOLS/Sandvika Storsenter, stjerne fra Hviit, norgesglass loppis, Ugla Bunæs fra MOLS, potte med hortensia fra Plantebørsen i Lier, sølv fra farmor&farfar og lykt fra Hviit.

3 kommentarer

irene

22.11.2011 kl.20:31

Kjempe fint med svibler! På gang in i mitt hus også!Julegavene finner du här....www.ireneshus.seHa en fin kväll!Klem Irene

Villa Drømmeverden

22.11.2011 kl.21:01

Svibler er så enkle og alikevel så dekorative! Og som jeg elsker lukten...mmmm..God uke til deg!Klem fra Margit

Precious Home

22.11.2011 kl.21:01

Julegavetips ja!Har du tips til hvor jeg kan finne sånne skjønne sølvetasjefat med 2 eller 3 etasjer, mener din venninne hadde det..(det huset du viste for litt siden)Ha en fin kveld!

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits