EN DRØM AV ET MØBEL

Heisann! :) Og takk for all skryt om kaka i går. Det ringte en venninne i stad og spurte litt forfjamset om jeg hadde bakt den. Haha! Ja, som dere skjønner er jeg ingen bakerinne, men øvelse gjør mester. :) Og det er jo veldig stas når det blir bra for en gangs skyld! Men nok om kaker dere, over til noe helt annet! 

Soverom! Hvorfor ikke ønske seg disse fine nattbordene fra Kartell? Jeg fikk låne meg med et slikt bord til en shoot jeg hadde her forleden og falt pladask. Det jeg lånte var helt gjennomsiktig som kjøkkenstolene våres, men skulle jeg hatt disse som nattbord ville jeg hatt de hvite. Også en stilig sengegavl i beiset treverk. Plast + tre = LOVELY! Ja, for man skal ikke være redd for å blande litt. 

Man kan jo drømme... :) Og man kan jo pakke. Jeg får drømme om det første mens jeg gjør det andre. Kun en mandagskveld, en tirsdag og så er det avreise til New York!

Ha en strålende kveld dere!
Klem

Jo, og dere! 3 millioner besøkende. Jammen gikk det for fra 2 til 3! ;) Juhu!

10 kommentarer

Agnete

16.01.2012 kl.20:56

De var bare helt nydelig, herved på ønskelisten min:)

Mette Wad

16.01.2012 kl.21:08

Hvor er det nogle fede natborde, de kunne også sagtens blive et STORT ønske herhjemme:-)

Brynhild

16.01.2012 kl.21:12

Dei nattborda var kjempe stilige!!!Og eg å må sei eg er imponert over kaka. Trur eg må teste den til 30 års dagen til Bjarte.E så kjekt å følgja med deg her!! Me pussar opp soverom og gjesterom. Og det blei gustaviansk blå på soverommet, med ein sengegavel i treverk beisa med fargen drivved. Håpar resultatet blir bra. Me byrja med det i dag. Moro å pussa opp når Bjarte gjere alt og eg berre peikar og viser kva eg ha lyst på.så får me håpa da bli bra!! Hels Fredrik og vesle danseprinsessa. De må ha god tur t NY. Gleda meg til å høyre meir om der, for det er virkeleg ein by eg har lyst til å innta.Kosa dikka masse!!!
Kos dere masse i New York :)klemklem

Hanne Mette

16.01.2012 kl.21:29

Dette var jo grisefint!♥ Nok en ting å føye på den milelange ønskelisten min. ;)God pakking!Klem

Villa Drømmeverden

16.01.2012 kl.22:15

Gratulerer med jubileum på bloggen! Ikke så rart for jeg digger bloggen din:) Masse inspirasjon!Her er det husbygging-planlegging som står for tur. Så mye som skal på plass på en gang. Interiøret er jo det morsomste egentlig.. Jeg har planer om beiset tregavel, som matcher tapeten. Men mannen var litt skeptisk! Vi får se:)Kos dere i NYC!Klem fra Margit

Precious Home

16.01.2012 kl.22:17

Stilige! jeg er på jakt etter nye nattbord jeg også;) Forandring fryder!!!...til samboerens store skuffelse!...tihi;)Ha en fin kveld!

? Leonore ?

16.01.2012 kl.23:19

Superlekkert nattbord! Jeg vil også ha... :) God tur til New York. Den turen blir nok tidenes reise. Ihvertfall hvis du trives like godt som jeg gjorde! (Tror ikke man kan mistrives som besøkende i den byen.) Var der for snart ett år siden, og drømmer meg nesten daglig tilbake. Nydelig blogg du har, forresten. Har ligget som følger en god stund, men tror det er første gang jeg kommenterer...*sein i avtrekkeren*

MinHage

16.01.2012 kl.23:48

Hei! Super blogg du har, og flott hus.Veldig inspirerende!... og ja, nattbordet var digg.God tur til New York!

Fru Belima

17.01.2012 kl.11:20

Lekkert nattbord, ja et slikt ville nok ha oppgradert soverommet vårt bra! Flotte bilder du har på bloggen din!! God tur til New York. hilsen mariann

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits