TEATIME!

Hipp hurra! Det er helg! 
Emma og jeg har inntatt kosemodus allerede med en kopp kakao og te, barnetv og bloggen. Det er sånn vi gjør det her i huset... ;) Ingen verdens ting! Deilig på en fredag ettermiddag det... Fruen i huset slipper til og med å lage middag i dag. Luksus! :) Fred, kan vi ikke ha det sånn hver fredag? Please... Med foldede hender og på kne.

Folkens, jeg kommer tilbake senere i kveld.
Og dere! Tapeten har kommet til Fargerike. Spørsmålet er bare om Anine & co i kosemodus kommer seg dit de også... Time will tell. 

Koppen og fatet er forresten fra CASAgent. Min elskede jumbokopp! :)

GOD HELG kjære alle sammen!
Klem

7 kommentarer

Anonymous

10.02.2012 kl.17:18

Hva tenker dere om forbrukslån og kredittkort? Bruker dere det?

Villa von Krogh

10.02.2012 kl.17:43

Hei du! :) Forbrukslån er verken smart eller en gunstig type lån. Og kredittkort bør brukes med vett. Og til slutt, nei. Vi bruker ikke dette. Jeg er kanskje ikke rette person å spørre om disse tingene, så jeg vil anbefale deg å ta kontakt med banken din. :)Ha en forrykende fin helg!Klem Anine

Mona

10.02.2012 kl.18:05

Har postet innlegget mitt om te og akkurat ferdig med å lage en kopp te - og sette meg ned å lese litt på andre blogger. Og hva ser jeg - ditt innlegg om TEATIME. Litt av ett samentreff :0)Ha ei god helg!

Anonymous

10.02.2012 kl.18:47

Så fint bilde! Er spent på tapeten!God helg Anine!!Forbrukslån= Huff...Hilsen fra Hordaland :)Ps. Har savnet at du svarer her inne i kommentar feltet ditt, veldig kjekt å lese svar under innlegg i fra deg:))

Villa von Krogh

10.02.2012 kl.18:57

Tapeten ja... Henter den i morgen. :) Ha en flott helg!Klem A

Anonymous

19.02.2012 kl.14:38

Hei!Armbåndet du har på deg er stilig - hvor er det fra?Du har en imponerende flott blogg!

Villa von Krogh

23.02.2012 kl.07:57

Hei du! :) Armbåndet er fra Moodies i Asker. Deilig farge!

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits