PUTENYTT!

Heisann! Snart helg, hurra!!! Vi har nettopp vært en snartur på IKEA for å kjøpe innredning til vaskerommet, men de hadde ikke helt det vi hadde sett for oss. Så vi får bare titte litt til... Kanskje KVIK er redningen? :) Eller Sigdal?

Jeg har også rasket med meg noen nye puter fra Moodies i Asker i dag. Nå kommer det stadig nyheter inn i butikkene, og det er jeg glad for! :) Ny inspirasjon... Vårlig inspirasjon... Hvit og beige pute med paljetter fra DAY HOME (I love them), trendy pip pip pute fra Au Maison, hvit og pudderrosa pute fra Au Maison og sølvpute fra meg selv. :) Jeg har veeeeldig lyst til å beholde en av putene. Kan dere gjette hvilken kanskje? :)
Vårstemningen lever! Hurra for det også...

Ønsker alle kjære dere en herlig kveld!!! :)
Vi sees i morgen.

Klem

9 kommentarer

Talentina

01.03.2012 kl.18:27

Så nydelige pynteputer! Ha en fin kveld!

Har en drøm...

01.03.2012 kl.19:06

LEKRE puter!!Likte de to paljettputene ♥Spennende med vaskerommet deres altså, gleder meg til og se resultatet!!Ha en fin fin kveld:)

anine

01.03.2012 kl.20:29

Flotte puter:):)

Frk:Twil

01.03.2012 kl.21:04

Mmm... NYDELIGE...ELSKER plajetter på puter.. Får ikke nok av det!Gratulerer med veloverstått 30 årsdag!!!! Hvordan føles det!?!? Hehe, akkurat som før vill jeg tro;-?Lykke til med vaskis!KLemmer

Nennes

01.03.2012 kl.21:19

Flotte puter :) får ikke nok av puter...mannen min mener vel det..he,heHa en flott kveld!

Anonymous

01.03.2012 kl.21:29

Hei, gratulerer med de 30;) du kan også bruke kjøkkenskuffer og skap på vaskerom de har ofte dypere skuffer og;) du kan høre på Byggmakker hvis dn er nærheten..;)

Mor og datter

01.03.2012 kl.23:22

Åååååh så mange lekre puter :-)
Sååå mange flotte puter, falt heilt i smak hos meg ☺

Villa Drømmeverden

02.03.2012 kl.00:24

Herlig med puter! Får en stor levering fra Au Maison straksen, de har såå mye flott! Jeg digger pip pip puten, den ville jeg valgt:) Men vet jo at du er ligg shabby glam så paljetter står kanskje høyere?God helg fra MArgit

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits