FERIEN VÅR

Hei kjære dere! Da har vi kommet vel hjem etter en uke på Gran Canaria med sommer og kos. Borte er alltid bra, men jammen er det deilig å være hjemme igjen! :)

Frøken von Krogh har vært selvsagt vært mye i vannet, mens mor og far dukket seg kun et par ganger. Vi har ikke vært like heldige med været som i fjor, så bading sto ikke så høyt i kurs denne ferien her. Neste ferie tenker jeg! ;) Blir kanskje en tur til Marbella i sommer...
 Happy Emma Sofie danser på solsengen...
Hotellet vi bodde på var fantastisk! Vet det er noen av dere lesere som har vært der flere ganger, noe jeg skjønner godt. Meget barnevennlig med lekeklubb på dagen og minidisco på kvelden, god mat, arkitektur som minner om Kardemommeby, deilig spa og god service. Kan anbefales på det sterkeste!
 Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso.
Noe av det fineste med hotellet er alle plantene og trærne. Det er rett og slett nytelse for øynene! Jeg spurte Emma om hun visste hva palmene het og hun hadde et ganske så fiffig navn på de, nemlig bananbusk. :) Herlige snuppa!
Mange fine bananbusker!

Utsikten fra balkongen vår. "Kirken" er resepsjonen på hotellet, mens rommene er i de søte små husene som ligger rundt bassengområdene. Ganke så idyllisk! Eller hva? :)

Det var den ferien... Nå er det bare å brette opp ermene og begynne med uteprosjektene. I morgen skal det beises og males, lørdag skal tuntre, epletrær og allétrær kjøpes inn. Vi har med andre ord litt å sette fingra i her i påsken! Godt å gjøre noe igjen, ikke bare late seg... 

Jeg håper det står bra til med dere også! Hjemme eller borte i påsken? Her blir det bare hjemme, noe som er helt ok akkurat nå. :)

Riktig GOD påske alle sammen!!!
Klem

5 kommentarer

Horn Interiør

05.04.2012 kl.20:11

Vi var også på Gran Canaria, kom hjem for litt over en uke siden. Men må si jeg synes dere bodde en del hakk finere enn oss. Kjempefint sted dere bodde på!

Hverdagen med og uten autisme

05.04.2012 kl.21:16

så rett og slett fantastisk ut:):)

vimza

06.04.2012 kl.08:12

å det så bra fantastisk ut Anine :)Jeg lengter etter utenlandsferie i år men tror nok det blir hjemmeferie i år ettersom vi driver å pusser opp dette huset.I påska blir vi bare hjemme, men det blir superkos, allerede har vi kost oss med deilig middager og rødvin, og påskeaften blir påskeeggleting og lammelår :) nå skal jeg skyndte meg på trening før sjokoladen jeg spiste i går setter seg på steder som skal vises til sommeren :) ha en suuuuuperduper dag vakre Anine ;) Yvonne!

Manuela - Mrs Hardy

06.04.2012 kl.10:43

Så fint det var her da! Wow, herlig.Vi er hjemme i påska, har også noen små prosjekter, etterhvert ;)Ha en riktig god påske dere og! Klem m

Fru R.

06.04.2012 kl.11:18

Elsker Gran Canaria, og har bodd i området rundt dette hotellet flere ganger, kanskje prøve dette neste gang.Ha en god påske.Klem

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits