HAPPY NEWS!

God kveld dere! Håper dagen har vært fin. :)

Her i huset kom det gledelige nyheter i dag. Neste uke skal endelig den grønne støttemuren iverksettes. Så da blir det litt action her igjen... Og er vi ekstra heldige så får snekker'n begynt med vaskeromsinnredningen også. Dobbel lykke! Jeg gleder meg til å vise dere. Alltid like gøy når planene i hodet blir til virkelighet. Slår aldri feil det der! ;)

Selv om det kribler i beina så får mor bare roe ned og nyte de vakre rosa rosene sine så lenge de varer. De har tatt turen helt fra Kenya visstnok for å flytte inn til oss noen dager. :)
Nyte roser er muligens litt kjedelig i lengden... Kanskje jeg skal bestille biletter til Kaptein Sabeltann i sommerferien. Da vet jeg værtfall om en som hadde hoppet i taket av glede! Noen hoteller å anbefale forresten? Tips blir jeg alltid glad for vet dere.
Vasen er, for de som lurer på det, fra Bloom på Nesbru. En fantastisk blomsterbutikk som har de nydeligste munnblåste vasene. :) Jeg elsker den! 

Nei dere... Jeg får vel klikke meg inn på dyreparken sin side jeg. Titte og gruble litt.

Vi blogges igjen i morgen! Ha en riktig så fin kveld!
Klem

12 kommentarer

My home is my Castle - by Kari

16.04.2012 kl.21:04

Nydelige roser....kaptein sabeltann er en årlig tradisjon for oss :) Er jo såå moro og en helt utrolig flott forestillig.Jeg har hørt at hotellet i Dyreparken er flott og nå kan du og bestille rom i Kaptein sabeltanns verden, Abrahavn, som åpner til sommeren :) Mye er visst allerede botrbestilt, men du kan jo prøve :)Ellers har du Quality Hotel som er barnevennlig rett over veien for Dyreparken.Lykke til og velkommen til Kristiansand :)Klem,Kari

Teddy

16.04.2012 kl.21:15

den nye kaptein sabeltannbyen inne i dyreparken

Sivs hus

16.04.2012 kl.21:16

Hei, Nydelig vase med roser. Ja blomsterbutikker har mye fint hvis man ser etter:-) klem Siv

steffagarden.com

16.04.2012 kl.21:28

Rica Dyreparken eller Quality hotellet rett over veien... Litt mer tilrettelagt for barna! Veldig koselig! Anbefaler dere å bruke to dager på Dyreparken om dere ikke har vært der tidligere, vi brukte en og syns det var altfor lite! Var jo så mye å få med seg! Og fikk ikke med oss badelandet pga for kort tid!

Mors værelse

16.04.2012 kl.22:12

Hei.Maaaange år siden jeg var i Dyreparken, men vi bodde en gang inne i Kardemommeby i et av husene og det var en utrolig opplevelse for de små og også veldig artig for oss voksne ;-)

Svenja

16.04.2012 kl.22:54

good news :) love your entries as always, your elegant style is inspiring me :)hugs, svenja

Karen

17.04.2012 kl.06:58

Dyreparken er jo så koselig, men dere må ha to dager slik at dere får tid til litt av alt:) Før var det mulig å leie hus i Kardemommeby, vet ikke om det er slik nå lenger, men det er en opplevelse for barna da, tenk å såve i tante sofie sitt hus?! :) Ellers er barnas hotell som ligger like ved parken et supert tilbud:)Hadde egentlig en helt annen ting jeg lurer på..hvordan vedlikeholder/vasker man mursteinsvegg slik som dere har mellom kjøkken og stua? Noe som er viktig å huske på om man skal ha en slk vegg inne.. er den behandlet på noen måte ? Syns det er kjempefint med slik vegg og ilsted:)Ha en fin tirsdag:)Karen

Marens Kristine

17.04.2012 kl.10:08

Ja rosene var skikkelig fine, men du, bare et lite tips fra meg ;)roser liker myyyyyye vann, og kan fort holde noen dager ekstra om de står med vann til helt opp under bladverket ;))Lykke til med planlegging og hageprosjekter !!!

vimza

17.04.2012 kl.10:21

Å så spennende:) gleder meg veldig til å se begge deler men ekstra mye for å se innredninga på det nydelige vaskerommet ditt:) jeg kan desverre ikke hjelpe deg med overnatting i Krsand for der har jeg ikke vært siden jeg var liten....men jeg er sikker på at du får mange gode tips av andre:)ønsker dere en superfin dag :) klem Yvonne!

Michelle

18.04.2012 kl.20:33

Jeg jobber i parken selv. Det er tre hoteller rett ved parken: Abra havn, noas ark og quality hotel.ellers er det campingplass på samme side av byen som parken ligger som heter Dvergnsestangen og flere hoteller i byen fra budsjetthotell til finere standar. Sikkert noe mer å finne på visit sørlandets sine hjemmesider

Michelle

18.04.2012 kl.20:34

Og det er såklart også mulig å sove i KArdemomme by, slik som jeg ser noen har nevnt over her :-)

Mailinn`s interiørblogg

25.06.2013 kl.23:33

Elsker elsker den murveggen din. Tror jeg må få overtalt mannen til å legge slike over kjøkken benken selv om det er under 2 år siden vi la plater. Hihi. Hvor kjøpte du di?;)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits