ROMANTICO!

God onsdag godtfolk! Jeg kom over dette bildet som jeg bare må dele med dere! Det er et sant drømme seg bort bilde. Sukk... Det må jo være verdens mest romantiske lille utedørs kino. Eller hva? Og til min store glede så fant jeg solcelle lysslynger på IKEA i går. Solcellepanelet omdanner som dere sikekrt vet sollys til elektrisk energi, så da trenger man ikke strømledninger.
 Solvinden under og over, begge fra IKEA.
Og dere! Fikk nettopp en tlf fra mine fine mann som fortalte meg at gravemaskinen er i full gang utenfor huset vårt. Kult! Jeg gleder meg til å komme hjem i dag.

Nyt onsdagen dere! Nå skal jeg hive innpå med en kopp kaffe jeg... Mmm...

Vi sees senere!
Klem

6 kommentarer

berit

18.04.2012 kl.10:39

Så gøy at gravemaskinen er i gang.Det synes liksom så godt når den har holdt på litt. Blir moro å følge framdriften.Det bildet du innleder med er jo bare helt skjønt. Tenk å ha det sånn da!Lysslyngen fra Ikea er jo også romantiske, og oppnåelige, ikke minst!God onsdag til deg.

Camilla- casual living

18.04.2012 kl.10:40

Sånn vil jeg også ha :) synd jeg ikke har tid i dag... fillern. Skal skynde meg på Ikea i morgentidlig. Perfekt. Og fine var de også.

Har en drøm...

18.04.2012 kl.12:29

Herlige bilder ♥Fiiiin dag til deg Anine:)

Marie Soderberg

18.04.2012 kl.13:31

ååå vilken härligt bild :)) helt underbar

June

18.04.2012 kl.21:17

ååå tenk å ligge der da:)) for enn drøm!! klem:)

Loccitane

19.04.2012 kl.17:42

Åhhh der vil jeg flytte inn, eller skal man kanskje si flytte ut :-) Sånne slynger vil jeg også ha :-)Håper du har hatt en strålende dag.masse klemmer fra LinePs: mannen min er i New york med jobben nå og har med seg en hel liste over tips fra deg :-)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits