KOSEDAG!

Happy søndag!

Hei dere! Tusen takk for hyggelige kommentarer ang muren, den blir nok bra til slutt! Håper jeg værtfall... :) Er veldig stas å dele prosjektene våres med dere! Og det kommer jo stadig noen nye nå som våren er her... Er mye som skal gjøres ute i år og det er gøy. Det kommer vel ikke som noen overraskelse at jeg liker at det skjer ting her? :) Våre kjære naboer synes at det stadig skjer noe her, og det stemmer jo i grunn bra det. Jeg lengtet jo hjem til husarbeid og alle prosjektene våres når vi var på Gran Canaria. Haha, ikke så lett å slappe av i en hel uke... Da blir mor utålmodig gitt! 

Det er jo det store "uteåret" hos oss i år, men man må jo alltids gjøre noen småting inne også.
Inne har jeg bare gjort noen enkle grep for å få det litt lysere til våren. De brune gardinene er byttet ut med de hvite og en ny puff og en lykt har fått plass nede i stua. Begge er fra LadyBurk. Gardinene er kjøpt i Kina. Det er ikke så mye som skal til for å få en forandring.
 På kvelden lyser lykten aldeles nydelig! Jeg er helt forelsket i den!
Og dere! Flott at dere kom med tips ang dyreparken og hotell. Jeg har sjekket ut alle muligheter og valget falt til slutt på Abra Havn. Ser jo helt fantastisk ut, så dette blir en opplevelse for livet for både Emma og oss. :) Alle sommerplanene er i boks, så nå er det bare å gi jernet fram til ferien. :)

Snart kommer Mamma & Pappa på søndagsbesøk, og Anine skal som vanlig kokkelere. I dag skal jeg lage en oppskrift jeg fant inne hos Trines Matblogg, kyllingrullade med mozzarella og soltørkede tomater og det hele toppes med ananaspai til dessert. Mmm! Mamma & Pappa er ganske heldige synes jeg! :)

Nei, jeg skal får finne noe å gjøre her... Kanskje lage pai med Emma? To kokker = mye søl! Men det er jammen verdt det. 

Ha en formidabel søndag dere også! 
Klem

8 kommentarer

Ninas hjem ? SuperLille

22.04.2012 kl.16:52

Ha en herlig søndag videre :)

berit

22.04.2012 kl.18:38

For et rivjern du er, Anine. Det har kanskje noe med alderen å gjøre også. (jeg er dobbelt så gammel som deg) Fikk nok ting unna i et annet tempo, når jeg var på din alder, jeg også. Men.... Den nye lykta di er alldeles nydelig, og menyen høres også nydelig ut.

Elisabeths idyll.

22.04.2012 kl.20:57

Herlige bilder ;o) God søndagskveld til deg ;o))klemmer Elisabeth
Takk for tips om matblogg! Den oppskriften skal jeg prøve, og selvfølgelig lese mer for å få inspirasjon til gode måltider.God kveld videre!

Tessi

23.04.2012 kl.10:47

Nydelig lykt i et nydelig hjem:)Klem Tessi

LadyBurk

23.04.2012 kl.13:15

Så fint det ble:)

Maria at inredningsvis.se

24.04.2012 kl.18:41

SÅÅÅ fina bilder:) jag gillar din blogg och tänkte följa men hittar varken twitter eller facebook härinne???Vill du ha svensk inrednings-inspiration kan du kolla in min blogg:)Ha en kanonvecka.LOVE Maria på inredningsvis.se

Isabella

08.05.2012 kl.20:16

Så nydelig du har det hos deg :D Lurer litt på hvilken fargekode det er du har på veggene på de øverste bildene i dette innlegget :D Var kjempe fint!

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits