GOD TORSDAG!

Brr... Når skal dette regnværet stoppe? Jeg fryser som en pinne i dag, så eneste riktige var å fyre opp i peisen, lage en kaffekopp og bare sette seg foran varmen og nyte. 

Apropo nyte, jeg skal endelig ta fatt på BoligDrøm som har ventet en god stund på å bli lest. Kanskje jeg finner litt inspirasjon til "krypinn"? :) Ingenting er som alenetid med et fint interiørblad og en deilig kopp med kaffe. Kaffekoppen New Wave er fra Villroy & Boch på Sandvika Storsenter, stol fra Riviera Maison, grønt hjerte fra Asker Blomster.

Gleder meg forresten til å vise dere bilder av vaskerommet. Snekkeren er ikke helt ferdig, men det får bare være! 

Middagstips får dere også på denne regnfulle dagen! FISKESUPPE! 
Åshild fra Mat i Bestemors hage var så snill og delte DENNE OPPSKRIFTEN med meg, så da tenkte jeg det var hyggelig å dele den med dere også. Ser fantastisk god ut! Tusen takk skal du ha. Denne skal jeg prøve med på.

Vi skrives senere...

Ha en herlig og varm dag videre!
Klem

4 kommentarer

Lottemora

26.04.2012 kl.16:26

Glemte helt å sende deg oppskrift jeg, men bra du har funnet en god en likevel da.Gleder meg til å se bilder av vaskerommet.Ha en fin kveld foran peisenKlemLottemora

Ninas hjem ? SuperLille

26.04.2012 kl.18:44

Så herlig med fyr i peisen da :)

E.N.U.D.

26.04.2012 kl.18:44

I like this picture! Greetings, Carmen

Åshild i bestemors hage

26.04.2012 kl.21:19

Hei. Jeg er helt overveldet. 200 personer har fulgt oppfordringen fra deg og sett på oppskriften på fiskesuppe. Alle oppskriftene i denne samlingen gir god mat. Jeg har forsøkt å skrive oppskriftene slik at alle får et vellykket resultat.

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits