LUGN START...

Hei & GOD lørdag! Her har vi hatt en rolig morgen på kjøkkenet, har ikke kommet lenger enn å spise frokost, fyre opp en haug av lys og i peisen. Også har vi hatt besøk av Karin med baby. Er det fler enn meg som savner Karins oppskrifter??? :) Jeg tror nok jeg skal overtale henne til å lage et innlegg snart... Hun er jo helt rå den dama der!

Guffent vær ute i dag dere, torden og regn... Får virkelig håpe solen kommer snart nå! :) Det er vi ikke altfor bortskjemte på her i furet værbitt! Det er jo ille at man må fyre i juni... Jaja, sånn er det bare. Er det kaldt så er det kaldt. 
Nå skal lille frøken Emma og jeg kjøre inn til Oslo en liten tur. Titte litt og handle inn middag til Fredrik kommer hjem. I dag blir det hjemmelaget grønnsakssuppe. Mmm... Perfekt på kalde sommerdager!
Hva skal dere gjøre i dag da? Noe morsomt?

Nye bilder fra leiligheten i Marbella kommer senere i dag, så vil dere se de er det bare å titte innom igjen. Jeg gleder meg til å se de!

Enn så lenge får dere har en tipp topp lørdag! 
NYT den uansett vær... ;)

Klem

5 kommentarer

homelifeloves

16.06.2012 kl.12:34

I love your kitchen! It is beautiful. Cosy cosy cosy! Enjoy your weekend :)

Myke minutter

16.06.2012 kl.12:53

Så fine detaljer du viser :) Ha en fortsatt fabelaktig lørdag! Klemmer

Anonymous

16.06.2012 kl.12:55

Heisann AnineFantastisk blogg du har. Følger med og titter innom hver dag! Lurer bare på hvor du har kjøpt potteskjuleren??God helg!hilsen Cathrine

Villa von Krogh

16.06.2012 kl.15:06

Potteskjuleren er fra Dorothe på Holmen senteret. Merket heter Josefine. :) Fin å ha lys i også!

M

16.06.2012 kl.21:03

Gratulerer til alle vinnerene i konkurransen! Og som vanlig Anine, lekre bilder fra hjemmet ditt!Klem, M

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits