VAFFELDAG!

Tjohei dere! Da var helgen på hell igjen og fruen i huset har spist seg fordervet på vafler. Å nei! Uff... Er jo farlig godt! Eller hur? Er ikke bare lett å hode seg til disse gryteklutene/bordskånerne... Jeg får komme meg ut en tur!

Barnet er i seng, mannen jobber og Anine titter innom bloggen en liten tur. Nå skal jeg rett og slett ta meg en liten bloggerunde. Se hva som rører seg inne i blogglandia... :) Og så skal han Copper dra med mammaen sin en tur ut i skogen. En perfekt avslutning på en regnfull, men fin helg.
Har dere gjort noe sprell i helgen da? Spist vafler kanskje? ;)

Ønsker alle flotte "Villa von Kroghere" en riktig så god kveld!
Vi tastes i morron.
Klem

PS! Vaflene er fra PALMA/Sandvika Storsenter.

10 kommentarer

Lottemora

17.06.2012 kl.21:13

Heisann. Ikke spist vafler her, men NÅ fikk jeg jo lyst på vafler...

Tindrande Auge

17.06.2012 kl.21:25

Stilige! kose deg videre! Klemmer fra Nina

VillaVanilla

17.06.2012 kl.21:28

Tøffe grytekluter! Trodde først du hadde lagd vafler med farge i...

Lene J

17.06.2012 kl.22:01

Så utrolig kule! ;)

LilleBessas

17.06.2012 kl.22:25

De bordskånerene så søte ut. Kan jeg spørre hvor de er kjøpt? Har lusket litt rundt på bloggen din en stund, og idag har jeg faktisk lagt ut et innlegg med en link til deg;) http://lillebessas.blogspot.no/2012/06/im-in-love.html Har nemlig hermet litt og malt flere søte møbler i "din" kubbestolfarge. Lekkert ble det! Ha en fin bloggkveld videre c",)LilleBessa

Et Levende Hjem

17.06.2012 kl.23:52

Ååå, for noen kule vafler! De må settes opp på ønskelisten... :)Jeg har ikke spist vafler i helgen, jeg har vært hjemme og fått på plass litt mer i det nye huset (som ikke er så nytt lenger, men jeg er borte hjemmefra i ukedagene)! Godt med alt som er gjort! Ha en flott uke! KlemVibeke

Hege

18.06.2012 kl.00:06

Hei!Jeg har hatt SÅ lyst på vafler hele uka....I morgen i morgen:-)Fin fin ble leiligheten i Marbella! Der er jeg sikker på at dere får en fin ferie!Å garantert SOL!

berit

18.06.2012 kl.09:59

Det var noen artige vafler. Men sikkert ikke så gode som de spiselige. He, he. Vafler er jo SÅ godt. Jeg var på navnefest i går, der var det et stort kakebord og jeg skeiet skikkelig ut.I dag er det tilbake til lavkarbo!

Anonymous

18.06.2012 kl.11:42

Hei:-) Kan du være så snill å si hvor du har kjøpt paliettputen din i sølv? Den er avbildet under et innlegg søndag 25 mars:-) Jeg har kjøpt min hos Senze of Joy, den ser lik ut til din... Men da jeg fikk min så er den mye mer metallaktig enn din i sølv:-( Håper på svar:) Mvh Janne

Fire Hjerter

18.06.2012 kl.19:53

De gryteunderlagene er jo kjempekule. Og artig at de finnes i så mange farger. Her i huset er det tre mannfolk som er veeeeldig glad i vaffler så spørs om jeg ikke må skaffe meg et slikt underlag :) Ha en fin mandagskveld.

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits