FERIEMODUS!

Hei mine flotte lesere! Her i huset har det stort sett gått i ett siden sist. To fester, et bryllup og en stk syk liten søtnos. Jadda! Jeg visste jo at juni kom til å bli en hektisk, men meget artig måned... :) Og her i Villa von Krogh skal det hele toppes med årets sommerfest på lørdag, 50 gjester og en hel del å fikse til da. Tjoho! Gøy er det! Jeg har kjøpt masse fin pynt som jeg skal vise dere utover uka. Flamingoer, pompoms, paraplyer og ballongoppsatser... GLEDER meg til å stæsje opp ute!
Ellers da? Noen som har begynt ferien sin? :) Vi drøyer til neste uke, og da skal jeg ha hele fem uker med lille Emmagull. LYKKE! Vi skal stort sett være hjemme, men det blir en liten tur til Marbella og så skal vi besøke Sabeltann. Veldig stas for både store og små. 

Hva er deres ferieplaner da? Jeg har jo lest at noen av dere lesere skal til Marbella samtidig som oss, kanskje vi sees? :)

Nå skal maleklærne på og et stk rekkverk skal gå fra trefarge til hvitfarge. Blir smekkert! 

NYT sommerkvelden dere! Så sees vi senere.
SOMMERklem


Blomstene og vasen er fra Bloom blomsterbinderi på Nesbru. Vet at de sender vaser rundt omkring i Norges land. Er nemlig en Villa von Krogh'er som har kjøpt en av de. :) Håper du er fornøyd!

9 kommentarer

TonstadTunet

26.06.2012 kl.20:45

Lykke til med sommerfesten! :)Håper dere får bedre vær enn det vi har i Trøndelag for tiden :)

Precious Home

26.06.2012 kl.21:42

Ha en kjempefin ferie Anine:)Vi reiser til Danmark, litt på hytta og en tur til vestlandet (også hytte)...og håper goværet kommer!Ha en fin kveld!

Anonymous

27.06.2012 kl.08:04

Jippi for sommerfest på lørdag <3 Trine

Tina

27.06.2012 kl.08:22

Hej Anine,hvor ser det lækkert ud hjemme ved dig. Skønt hus!!!Rigtig dejlig ferie til dig og din familie.Kh Tina

elinAnita (eddas)

27.06.2012 kl.10:29

Høres ut som en deilig sommer.Skal prøve å komme meg en tur til Danmark:)Så festlig med filming i heimen.Blir nysgjerrig nå :)klemklem og ha en fin dag med malerbøtta...

Anonymous

27.06.2012 kl.12:06

Hei AnineVi bygger hus og setter nå opp el-plan. Kunne du fortalt litt om hvordan dere har belyst huset? Tenker særlig på spoter og utendørsbelysning. Har du ellers noen tips vedr lys? :-) TUSEN takk!Hilsen Anja

Anonymous

27.06.2012 kl.20:20

Så utrolig flotte blomster! Her er det ikke noe ferie før i slutten av september, men da skal vi 2 uker til USA. Gleder oss til det ja.... :-)

Anonymous

27.06.2012 kl.21:14

Godt du nyter ferien, selvom været ikke er helt topp. Håper på flere innlegg fremover. Er en nylig fast leser, og har i disse dager vært innom bloggen din opptil flere ganger daglig for nytt innlegg(hehe) Men du har en veldig inspirerende blogg. Håper på enda mer inspirasjon, du har et flott hjem!

Anonymous

28.06.2012 kl.08:55

Tips til dyreparkbesøk: Du må sjekke om "Kristian And og den store Bombehoppkonkurransen" fremdeles går som kveldsforestilling når dere skal dit...Supergøy!!Hilsen fra nesten-nabo til parken :)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits